Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gulbenē pirmo reizi notiks L.A.M.A. motokross

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirmo reizi L.A.M.A. motokrosa turnīrs iegriežas Gulbenē. Sacensības, kas norisināsies sestdien, 29. jūlijā, būs ne tikai L.A.M.A. sestais posms, bet arī ERVITEX GP 2017.

Intars Sabulis ar savu komandu cītīgi gatavojas L.A.M.A. motokrosa pasākumam, jo šīs ir pirmās L.A.M.A. sacensības Gulbenē, Staru mototrasē. Laipni tiek aicināti visi motobraucēji un skatītāji, jo Gulbenes trase ir ļoti skatāma un braucēju iecienīta - tā ir ar dabīgu reljefu un diezgan ātra. Tāpat jau zināms, ka dalībnieku sastāvs visās klasēs būs spēcīgs, kas skatītājiem būs kā saldais ēdiens.

L.A.M.A. motokrosa turnīra katrā no posmiem ir liels skaits dalībnieku, kas apliecina lielo motokrosa saimes interesi par šo seriālu. Tieši sev piemērotu klasi var atrast ikviens, atbilstoši tehnikai, vecumam vai braukšanas prasmēm - spert savus pirmos soļus motokrosā tiek aicināts ikviens, kam ir pieejama tehnika.

Klases Gulbenes posmam: Q 50, Q50 Rūķi, Q Ķīna Q 100, Q Juniori, Solo 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas, Iesācēji, 100 Pluss, 2T, 15+, 30+, 40+, 50+, Open F.

2017.gads L.A.M.A. motokrosa turnīram ir jubilejas, desmitā sezona, ko aicināts kopā svinēt ikviens. Katrā no turnīra posmiem gaidāmi pārsteigumi braucējiem un skatītājiem. Pasākuma vietā darbosies bufete, būs laba mūzika un, protams, fantastisks motokross.

Informāciju sagatavoja:
Māris Balodis,
Biedrība L.A.M.A.