Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Alojā turpināsies cīņas par Latvijas kausa tituliem motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Alojā turpināsies cīņas par Latvijas kausa tituliem motokrosā
Foto: Māris Stiprais

Sestdien, 29. jūnijā, Alojā, “Jaunzemnieku” mototrasē notiks Latvijas kausa trešais posms motokrosā. Šogad trasē gaidāmi jaunumi. Organizators ir parūpējies par to, lai trase būtu vēl interesantāka un sportistiem baudāmāka. Arī starta zonā ir veikti uzlabojumi.

Sacensību organizators Māris Miezīties (“MK Aloja”) pastāstīja, ka lielākā sportistu intriga pirms šī posma “Jaunzemnieku” trasē, būs starta vieta. ”Esam ierīkojuši starta pamatnes režģi – tas ir mūsu vislielākais jaunums. Būs laba saķere un vēl labāki starti. Tie būs visiem vienādi. Ja būs dublis, mitrāka trase, tas startam neskādēs. Trasē esam veikuši arī pāris izmaiņas, ir pamainīti līkumi, lai būtu kaut kas savādāks un sportistiem interesantāk. Tie arī mazinās ātrumu trasē. Viss pārējais būs tāpat kā pagājušajā gadā. Veicam uzlabojumus un atsvaidzinām trases infrastruktūru. Pēc Līgo svētkiem, līdzi ņemat labu garastāvokli un tad jau viss izdosies. Lai visiem labi un veiksmīgi starti. Uz tikšanos Alojā!”

Klases: MX50 Rūķi, MX50 Rūķi Open, MX50 J, MX50 V, MX65 J, MX65 V, MX85 J, MX85 V, MX Iesācēji, MX15+. MX30+, MX40+, MX45+, MX50+, MX55+, Q100, Q Juniori, Q Kids, Q Iesācēji.

Pirmais starts plkst. 10.15.

Ieejas maksa ir 10 EUR.Uzrādot pensionāra vai invaliditātes apliecību, ieejas maksa ir 5 EUR. Līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas. Autostāvvieta bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)