Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Husqvarna" pārtrauks sadarbību ar Jonasa pārstāvēto komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Husqvarna" pārtrauks sadarbību ar Jonasa pārstāvēto komandu
Foto: Standing Construct Husqvarna Factory MXGP

Kļuvis zināms, ka "Husqvarna" rūpnīca nepagarinās līgumu ar Paula Jonasa pārstāvēto komandu "Standing Construct", līdz ar to sadarbība pēc šīs sezonas tiks izbeigta, vēsta portāls "gatedrop.com".

Komandas vadītājs Tims Matīss skaidro, ka "Husqvarna" vadība ir apmierināta ar vienības veikumu pasaules motokrosa čempionātā, tomēr, ņemot vērā šī brīža ekonomisko krīzi, Austrijas motociklu ražotājs izlēmis nepagarināt līgumus, kas drīzumā beigsies.

"Protams, tas nāk kā liels pārsteigums," sacīja Matīss. "Sevišķi pēc nesen sasniegtajiem rezultātiem un tikšanos ar rūpnīcas vadību Itālijā, kur viņi slavēja mūsu veikto darbu."

Sarežģītā situācijā līdz ar to nonācis arī Pauls Jonass, kura nākotne šobrīd kļuvusi neskaidra. Komandas otrs braucējs Braiens Bogerss ir tādā pašā situācijā.

"Arī Paulam, kuram 11 gadus bijis līgums ar austriešu ražotājiem, šīs ir ļoti nepatīkamas un šokējošas ziņas," atzīst komandas vadītājs.

Matīss gan pauž, ka arī privātās komandas statusā "Standing Construct" var turpināt cīnīties par augstiem rezultātiem.

"Viņi pateica mums, ka paredz motociklu pārdošanas apjoma krišanos, kas esot iemesls, kāpēc pašreizējie līgumi pagarināti netiks," viņš skaidro. "Kas attiecas uz mūsu komandu, es šobrīd nevaru sniegt nekādas konkrētas atbildes. Tas, ka mums atkal varētu nākties kļūt par privāto komandu, daudz ko nemainītu mūsu sniegumā, jo daudz ko, kas attiecas uz motocikliem, mēs attīstām paši, un mums ir paveicies ar labiem partneriem finansiālajā jomā, tomēr tas vairs neatbildīs mūsu filozofijai."

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2022-05-26 09:43, pirms 2 gadiem
Stulbais zirgs Grīns!!! Husqvarna ir zviedru koncerns!!!!

     [+] [-]

, 2022-05-26 11:04, pirms 2 gadiem
Nevēlamaisxxx rakstīja: Stulbais zirgs Grīns!!! Husqvarna ir zviedru koncerns!!!!
Viss pareizi. Husqvarna jau no 2013.gada pieder austriešiem, KTM koncernam un Zviedriju ir maz sakara.

     [+] [-]

, 2022-05-26 13:20, pirms 2 gadiem
Paldies!