Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vicečempions Fevrs izlaidīs vismaz trīs MXGP posmus

Juris Grīns
Juris Grīns

Vicečempions Fevrs izlaidīs vismaz trīs MXGP posmus
Romēns Fevrs. Foto: mxgp.com

2015. gada MXGP čempions un pērnās sezonas vicečempions Romēns Fevrs traumas dēļ izlaidīs, kā minimums, pirmos trīs posmus gaidāmajā pasaules motokrosa čempionātā.

Novembra beigās "Kawasaki" rūpnīcas braucējs Fevrs piedalījās Parīzes superkrosa sacensībās, kur otrajā braucienā centās pārspēt tā brīža līderi Marvinu Muskvinu, bet piedzīvoja smagu kritienu. Traumētajai kājai tika veikta operācija, bet komanda ziņoja, ka sportistam vajadzēs tikai dažas nedēļas atpūsties, pirms viņš varēs turpināt gatavoties jaunajai sezonai.

Pēc kāda laika kļuva zināms, ka franču sportists nevarēs piedalīties sezonas pirmajā posmā. Tagad viņš paziņojis, ka nestartēs vismaz trīs posmos, kas notiks Anglijā, Itālijā un Argentīnā. Jācer, ka Fevrs atgriezīsies vien uz aprīlī Portugālē notiekošajām sacīkstēm.

"Man žēl atzīt savai komandai, sponsoriem un līdzjutējiem, ka nepiedalīšos vairākos pirmajos gaidāmās sezonas posmos," paziņojis Fevrs. "Es daru visu, lai varētu atkal būt uz starta iespējami ātrāk. Veiksmi manam komandas biedram Benam Vatsonam."

Kā zināms, arī 2021. gada MXGP čempions Džefrijs Herlingss izlaidīs vairākus pirmos posmus, bet viņa vietā "KTM" komandā jau pieņems francūzis Matīss Boisrams, kurš startēs holandieša prombūtnes laikā. Tāpat pirmo posmu izlaidīs Pauls Jonass, kuram pirmdien tika veikta operācija rokai, taču latvietis sola atgriezties jau uz otro posmu.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...