Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Izmaiņas KTM komandā - Herlingsa vietā startēs Boisrams

Juris Grīns
Juris Grīns

Oficiāli: Izmaiņas KTM komandā - Herlingsa vietā startēs Boisrams
Foto: KTM Factory Racing

"Red Bull KTM" komanda šodien oficiāli paziņoja, ka parakstījusi līgumu ar franču motosportistu Matīsu Boisramu, kurš līdz ar to kļuvis par čempiona Džefrija Herlingsa aizstājēju.

Bijušais Eiropas čempions un MX2 klasē uz pjedestāla kāpušais Boisrams par Herlingsa aizvietotāju šobrīd apstiprināts uz pirmajiem diviem MXGP posmiem, kas norisināsies Apvienotajā Karalistē un Itālijā.

Boisrams jau veicis testus "Red Bull KTM" sastāvā un drīzumā gaidāmajās sacensībās startēs ar rūpnīcas "KTM 450 SX-F" motociklu. Herlingss tikmēr turpina atlabt no kājas traumas un pašlaik vēl nav zināms, kurā posmā viņš atgriezīsies uz starta.

Debiju MXGP klasē Boisrams piedzīvoja pērnās sezonas pēdējos piecos posmos, kur pārstāvēja "Monster Energy Kawasaki" rūpnīcas komandu un četras reizes finišēja pirmajā desmitniekā. 2018. gadā viņš kļuva par Eiropas čempionu EMX250 klasē, bet pēc tam divas ar pusi sezonas pavadīja MX2 klasē, sasniedzot vairākus "Top 3" rezultātus.

Arī MX2 klasē "Red Bull KTM" šosezon būs pārstāvēta ar vienu braucēju - francūzi Tomu Vialli, kurš startēs ar "KTM 250 SX-F" motociklu.

Izmantotie resursi:
KTM - READY TO RACE