Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass izlaidīs MXGP pirmo posmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass izlaidīs MXGP pirmo posmu
Pauls Jonass un Braiens Bogerss. Foto: Husqvarna

Šodien kļuva zināms, ka latviešu motosportists Pauls Jonass nepiedalīsies šonedēļ Anglijā gaidāmajā pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā. Pirmdien viņam veikta operācija un nepieciešams laiks, lai atlabtu.

Ziemas periodā Jonasa roku nomocīja cīpslu iekaisums, kā rezultātā pirmdien Beļģijā viņam izdarīta operācija. Viss noritējis bez aizķeršanās un pēc šādas operācijas nepieciešams desmit rehabilitācijas dienas. Līdz ar to sportists plāno startēt MXGP otrajā posmā, kas 6. martā gaidāms Itālijā.

Jonass šogad pārstāv "Standing Construct Husqvarna Factory Racing" rūpnīcas komandu, kas līdz ar to pirmajā posmā piedalīsies vien ar Braienu Bogersu sastāvā.

"Tendinītu rokas apakšdelmā Jonass ieguva treniņu laikā janvārī," skaidro komandas menedžeris Tims Matīss. "Uzreiz konsultējāmies ar speciālistiem, kuri bija pārliecināti, ka atpūta problēmu atrisinās. Diemžēl iekaisums pasliktinājās, tāpēc bija nepieciešama operācija."

MXGP pirmais posms "Matterley Basin" trasē bija paredzēts jau pagājušās nedēļas nogalē, tomēr skarbo laikapstākļu dēļ tika pieņemts lēmums sacensības pārcelt par nedēļu uz priekšu. Līdz ar to arī izjuka Jonasa plāns. Sākotnēji viņš bija iecerējis aizvadīt pirmo posmu, pirmdien veikt operāciju un nepilnu divu nedēļu laikā atgūties, lai varētu startēt otrajā posmā.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

  +3 [+] [-]

, 2022-02-24 14:05, pirms 3 gadiem
Tas bija gaidāms. Neiet Jonasam ar tām traumām. Gandrīz tāpat kā Herlingam. Jonasam pedējā pilnā sezona bija 19gadā. Jācer ka atlikusī sezona būs bez traumām

  +1 [+] [-]

, 2022-02-24 16:18, pirms 3 gadiem
nekas pārsteidzoš...laikam arī šogad neko negaidīt

     [+] [-]

, 2022-02-25 08:42, pirms 3 gadiem
Traumu ziņā stabili otrais aiz Herlingsa. Ne manai saprašanai,bet,ja tas iekaisums mocīja jau visu ziemu,varbūt operāciju varēja veikt 2 nedēļas agrāk. Nav jau viņam Latvijā jāgaida,kad pienāks rinda.