Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlingsa vietā KTM komandā varētu startēt Boisrams

Juris Grīns
Juris Grīns

Herlingsa vietā KTM komandā varētu startēt Boisrams
Matīss Boisrams. Foto: Kawasaki

Ņemot vērā, ka traumas dēļ Džefrijam Herlingsam būs jāizlaiž MXGP sezonas sākums, viņa vietā "Red Bull KTM" rūpnīcas komandā pirmos posmus varētu aizvadīt Matīss Boisrams.

Iepriekš klīda runas, ka Herlingsa vietā uz motocikla, iespējams, sēdīsies Antonio Kairoli, kurš pērn karjeru pasaules čempionātā noslēdza. Tagad noskaidrojies, ka titulētais itālis no šādas iespējas attiecies.

Ja pirmais posms būtu noticis jau pagājušajā nedēļā, kā bija plānots, MXGP klasē nestartētu neviens KTM rūpnīcas braucējs, jo Herlingss šogad ir vienīgais šajā kategorijā. Holandietis pašlaik ārstē savainoto kāju un vismaz dažus pirmos posmus pavisam noteikti izlaidīs.

Tagad parādījusies informācija, ka viņa vietā varētu startēt Matīss Boisrams. Pagājušajā sezonā francūzis pēdējos piecos MXGP posmos pārstāvēja "Monster Energy Kawasaki" rūpnīcas komandu, izceļoties ar četriem "Top 10" rezultātiem. Pirms tam viņš aizvadīja dažas sezonas MX2 klasē, kur vairākas reizes finišēja "Top 3".

Tiek ziņots, ka varbūt Boisrams "Red Bull KTM" sastāvā startēs jau šonedēļ Anglijā, bet varbūt sezonu uzsāks tikai ar otro posmu. Ja tā notiks, vēl nav zināms, vai viņš komandā būs tikai uz laiku, kamēr nestartēs Herlingss, vai arī veiks pilnu sezonu.

Izmantotie resursi:
mxgp.com