Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Blakusvāģu un kvadriciklu klasēm turpmāk būs Pasaules Nāciju kauss motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Blakusvāģu un kvadriciklu klasēm turpmāk būs Pasaules Nāciju kauss motokrosā
Foto: FIM

Pēc veiksmīgas un ilgstošas sadarbības FIM un FIM Eiropa vienojušās, ka no 2024. gada Eiropas čempionāts tiks paaugstināts līdz FIM līmenim. Tāpēc FIM ar prieku paziņo, ka 2024. gadā sadarbībā ar FIM blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta popularizētāju Martin Beňa APO Multimedia, šogad notiks FIM Pasaules Nāciju kauss blakusvāģu un FIM Pasaules Nāciju kausu kvadriciklu klasēm motokrosā.

Tas ir liels solis, Pasaules Nāciju kausā startēs komandu izlases ne tikai no Eiropas, bet arī Amerikas, Argentīnas un citām valstīm.

Pirmais FIM Pasaules Nāciju kauss blakusvāģu un kvadriciklu motokrosā norisināsies šī gada 28. –29. septembrī, Čehijas pilsētā Loketā.

Līdz šim blakusvāģu un kvadriciklu klasēm bija FIM Eiropas Nāciju kauss motokrosā. Atgādināsim, ka 2023. gada FIM Eiropas Nāciju kauss blakusvāģu un kvadriciklu klasēm notika Itālijā, Čingoli, kur Latvijas blakusvāģu izlase izcīnīja 4. vietu. Latviju šajās sacensībās pārstāvēja brāļi Jānis un Lauris Daiders, Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš, brāļi Daniels un Bruno Lielbārdis. Kvadriciklu klasē Latvijas izlase izcīnīja 14. vietu. Komandas sastāvā bija Matīss Palēvics, Kārlis Lizanders un Kārlis Neija.

Vairāk informācijas: https://www.fim-moto.com/en/news/ne...

Izmantotie resursi:
lamsf.lv