Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gvadanini no "GasGas" pārceļas uz "Nestaan Husqvarna" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Gvadanini no "GasGas" pārceļas uz "Nestaan Husqvarna" komandu
Matija Gvadanini. Foto: mxgp.com

Itāļu motosportists Matija Gvadanini ir šķīris sadarbību ar "GasGas" rūpnīcas vienību un 2024. gada sezonā pasaules motokrosa čempionātā MXGP klasē pārstāvēs "Nestaan Husqvarna Factory Racing" rūpnīcas komandu.

Iepriekš "Nestaan Husqvarna" komanda startēja MX2 klasē, kur šosezon to pārstāvēja Kajs de Volfs, Roans van de Mūsdijks un Lukass Kūnens. De Volfs cīnījās par titulu, tomēr traumu dēļ vairākus posmus bija spiests izlaist un rezultātā kopvērtējumā palika sestais. Kūnens debijas sezonā sasniedza piekto vietu, bet Van de Mūsdijks, izlaižot dažus posmus, čempionātu noslēdza sestais.

Nākamajā MX2 sezonā "Nestaan Husqvarna" turpinās pārstāvēt De Volfs un Kūnens, kamēr Van de Mūsdijks pāries uz MXGP klasi un startēs ar "Fantic" motociklu.

Tikmēr ar vienu braucēju "Nestaan Husqvarna" nākamajā sezonā būs redzama arī MXGP klasē. Oficiāli paziņots par sadarbības uzsākšanu ar 21 gadu veco Matiju Gvadanini.

2022. gadā Gvadanini aizvadīja pusi sezonas MXGP klasē, bet šogad jau bija ieplānojis pirmo pilno sezonu. Diemžēl traumas dēļ daļu sezonas bija jāizlaiž, tādēļ kopvērtējumā tikai 14. vieta. Sestajā posmā Spānijā Gvadanini abos braucienos izcīnīja trešo vietu, kas pagaidām ir itāļu braucēja augstākais sasniegums MXGP.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2023-10-23 11:41, pirms 9 mēnešiem
pričom te Gērtss???