Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: ''Joprojām diezgan spēcīgi sāp un dzīvoju uz pretsāpju zālēm''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jonass: ''Joprojām diezgan spēcīgi sāp un dzīvoju uz pretsāpju zālēm''
Pauls Jonass. Foto: Full Spectrum Media

Latviešu motosportists Pauls Jonass sarunā ar MVP atskatījās uz neprofesionālo ārsta darbību, kas pasliktināja motobraucēja traumu un dalījās pārdomās, kas jādara, lai šādas situācijas neatkārtotos.

''Viegli nav. Vēl joprojām diezgan spēcīgi sāp un dzīvoju uz pretsāpju zālēm. Taču kopumā noskaņojums ir labs un ar nepacietību gaidu brīdi, kad dakteris dos zaļo gaismu, lai varu sākt rehabilitāciju,'' sarunā ar MVP teica Pauls Jonass, kurš Vācijas ''Grand Prix'' piedzīvoja kritienu, salaužot labās rokas augšdelmu un izmežģījot plecu.

Pēc Jonasa gūtajiem savainojumiem nīderlandiešu medijos izteicies arī pieckārtējais pasaules čempions Džefrijs Herlingss, kurš norādījis, ka MXGP organizatori ''Infront'' varētu samazināt riskus un parūpēties par sportistiem labāk, taču to nedara.

Herlingsa sacītajam piekrita arī Jonass: ''Nav pirmā reize, noteikti nav arī pēdējā. Viņi cenšas visur ietaupīt, lai vairāk iekrīt savās kabatās. Un diemžēl to dara arī uz drošību.''

Gan Jonass, gan Herlingss ir vienisprātis – pienācis laiks rīkoties. Kā viena no idejām minēta braucēju asociācijas izveidošana, kas gan varētu būt grūti īstenojama.

Izmantotie resursi:
https://www.delfi.lv/mvp/51891089/p...