Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Kārlis Alberts Reišulis atlikušo sezonu brauks MX2 klasē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Kārlis Alberts Reišulis atlikušo sezonu brauks MX2 klasē
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: MXGP

Šodien ''Yamaha'' komanda paziņojusi, ka tās rūpnīcas vienībā atlikušo sezonu MX2 klasē aizvadīs latvietis Kārlis Alberts Reišulis, kurš līdz posmam Itālijā startēja EMX250 klasē.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka latvietis Kārlis Alberts Reišulis atlikušo sezonu varētu aizvadīt kā pilnvērtīgs ''Yamaha'' rūpnīcas komandas braucējs MX2 klasē. Iepriekšējā nedēļās nogalē viņš debitēja šajā klasē, Itālijas posmā divu braucienu summā ierindojoties 21. vietā.

Šodien oficiāli paziņots, ka Reišulis atlikušo sezonu pavadīs ''Yamaha'' rūpnīcas komandā un brauks MX2 klasē. ''Ir liels gods, ka man ir dota šāda iespēja. Esmu sapņojis par šo visu līdzšinējo dzīvi, tāpēc varu teikt, ka sapnis ir piepildījies. Vēlos pateikties ''Yamaha'' komandai un visiem iesaistītajiem par šo iespēju,'' paziņojumā citēts Reišulis.

''Esam priecīgi dot Kārlim iespēju sevi pierādīt MX2 klasē. Jau Itālijas posmā varēja novērot vairākus EMX250 braucējus, kas nozīmē, ka Eiropas čempionāta sērija dara labu darbu, gatavojot jaunos talantus nākamajam līmenim. Ar nepacietību gaidām redzēt, kā Kārlim veiksies MX2 klasē. Ir svarīgi, lai viņš izbaudītu šo pieredzi reizē ar savu prasmju uzlabošanu. Ticu, ka šī pieredze dos viņam iespēju nobriest kā braucējam un ļaus spert nākamo soli karjerā,'' citēts ''Yamaha'' komandas pārstāvis Aleksandrs Kovaļskis.

MXGP un MX2 klasē atlikuši vēl desmit posmi. Nākamo Reišulis MX2 klasē aizvadīs mēneša beigās, kad notiks posms Indonēzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.mxgp.com/news/karlis-re...

  -1 [+] [-]

, 2024-06-19 06:34, pirms nedēļas
Ja šis ir Reišuļa sapņa piepildījums, tad MXGP nemaz neplāno nākotnē. Labi, ka sācis līmeni augstāk tagad. Vismaz gūs pieredzi, lai pa ziemu sagatavotos jau MX2 līmenim.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 08:37, pirms nedēļas
guntis86 , 06:34, pirms 2 stundām
Ja šis ir Reišuļa sapņa piepildījums, tad MXGP nemaz neplāno nākotnē. Labi, ka sācis līmeni augstāk tagad. Vismaz gūs pieredzi, lai pa ziemu sagatavotos jau MX2 līmenim.

Kādā līmenī tad viņš tagad brauks?😏

  -1 [+] [-]

, 2024-06-19 09:17, pirms nedēļas
Guntis laikam gribēja teikt, ka Reišulis brauks MX2, bet ar EMX250 gatavibas līmeni.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 10:08, pirms nedēļas
Gan jau, ka komanda labāk zin, vai Kārlis ir gatavs mēģināt MX2, vai nē. Yamahai traumēti daudzi(visās komandās - 250, mx2, mxgp), vieta brīva, pamēģinās. Ja Kārlis parādīs labi sevi līdz sezonas beigām, nākotne būs gan MX2, gan MXGP.(Es domāju, ka nākotne būs tāpat) Kurš katrs nevar Eiropas 250-iekos cīnīties par uzvaru gonkā. Salīdzini Kārli ar Latvijas čempionāta regulārajiem. Tur gaismas gadi starpā.

     [+] [-]

, 2024-06-19 12:21, pirms nedēļas
vēlu veiksmi Kārlim-lai izdodas sevi pierādīt nākošajā līmenī un tādā veidā nostiprināties rūpnīcas komandā ar labu perspektīvu nākotnē!