Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šajā nedēļas nogalē Madonā finišēs Latvijas motokrosa čempionāta sezona

Juris Grīns
Juris Grīns

Šajā nedēļas nogalē Madonā finišēs Latvijas motokrosa čempionāta sezona
Foto: LaMSF

24. un 25. augustā Madonā, motoparkā "Smeceres sils" norisināsies "Magmum" Latvijas čempionāta piektais un noslēdzošais posms motokrosā. Šajā posmā noskaidrosim šīs sezonas Latvijas čempionus motokrosā.

“Smeceres sila” mototrase sportistiem ir zināma, kā viena no kalnainākajām Latvijā. Trase nav viegla, taču tā ir interesanta, tehniska un sportistiem ir kārtīgi jādomā, kuras trajektorijas ir tās ātrākās un labākās.

Sacensību organizators Gunārs Ikaunieks pastāstīja, ka “Smeceres sila” mototrase ir pietiekami grūta un arī sarežģīta. “To veido dabīgais reljefs ar gana daudz kāpumiem un tramplīniem. Divu dienu garumā, trasē gaidāmas aizraujošas cīņas. Sestdien startēs arī mūsu pašmāju blakusvāģu ekipāžas – brāļi Daideri un brāļi Lielbārži. Domāju, ka tas būs tāds īpašs notikums un noteikti būs arī interesantas un sīvas cīņas par uzvarām. Būs sportisti arī no Igaunijas un Latvijas. MX85 klasē tiks izcīnīts “Elkšņu kauss 2024”. Tas ir ceļojošais kauss, kas ir jau kopš 1995. gada. To savulaik izcīnījuši daudz spēcīgi motokrosa braucēji. Visi laipni aicināti Madonā!”

24. augustā pirmais starts plkst. 10:05. Klases: Q Open, BV Open, MX Retro, MX Amatieri open, MX Dāmas. 25. augustā pirmais starts plkst. 11:30. Klases: MX65, MX85, MX125, MX1, MX2.

Dienaskārtība sestdienai un svētdienai: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Ieejas maksa:

- Pieaugušajiem – viena diena 7,- eiro, abas dienas 10,- eiro
- Bērniem un pensionāriem – viena diena 5,- eiro, abas dienas 7,- eiro.
- Autostāvvieta – 3, – eiro dienā

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts!

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)