Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"MX Moduls" un "Rodeo MX" turpina cīņu par Latvijas čempionu titulu starp komandām

Juris Grīns
Juris Grīns

"MX Moduls" un "Rodeo MX" turpina cīņu par Latvijas čempionu titulu starp komandām
Foto: lamsf.lv

Trīs posmus pirms Latvijas motokrosa čempionāta noslēguma saasinājusies arī cīņa par valsts čempiona titulu komandu vērtējumā. Šobrīd uz to pretendē divi klubi – "MX Moduls" un "Rodeo MX", kurus šķir tikai daži punkti.

Rīgā bāzētajai “MX Moduls” vienībai izdevās uzvarēt pirmajos divos Latvijas čempionāta posmos, Ventspils “Rodeo MX” komandu atstājot otrajā pozīcijā, taču pēdējos divos posmos situācija bija kardināli savādāka – “Rodeo” uzvarēja, “Moduls” bija otrie.

Šī sīvā cīkstēšanās savā starpā arī atspoguļojas tabulā – “MX Moduls” šobrīd ir 4372,75 punkti, savukārt “Rodeo MX” ir par 27,5 punktiem mazāk – 4345,25 punkti. Jāsaprot, ka vēl priekšā ir trīs posmi un cīņa starp šīm komandām tikai saasināsies.

Kamēr “MX Moduls” kārto attiecības ar “Rodeo MX”, tikmēr diezgan stabili trešajā pozīcijā nostiprinājies “Saldus motoklubs” (3642,5 p). Protams, Saldus komandas pozīciju nevar nodēvēt kā drošu, jo uz to tēmē arī “KTM Motofavorīts” (3469 p). Šīs abas komandas šķir 173, 5 punkti, kas nav daudz un tajā pašā momentā nav maz. Tāpat ļoti stabilu sezonu šogad aizvada “Kristera Serģa motokluba” braucēji, kuri klubam savākuši 3298,25 punktus. Arī šai komandai sezonas kopvērtējumā ir reālas iespējas pacīnīties par TOP3.

Nākamais Latvijas motokrosa čempionāta posms notiks šo svētdien, 20. augustā, Bauskas novada, Stelpes pagasta mototrasē “Pīlādži”, ko tiešraidē visas dienas garumā varēs vērot “Best4Sport TV” ēterā.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv