Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Cīruļi devušies uz motokrosa sacensībām ASV

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Cīruļi devušies uz motokrosa sacensībām ASV
Brāļi Patriks un Martins Cīruļi. Foto: publicitātes

Latvijas vadošie 65 kubikcentimetru klases motokrosa piloti dvīņu brāļi Patriks un Martins Cīruļi devušies uz ASV, lai piedalītos "USA MION OS" Junioru čempionātā. Šajās sacensībās junioru un amatieru klasēs pie starta barjeras kopumā stājas ap 4000 dalībnieku.

Sacensības, kas notiek vienas nedēļas garumā, sadalītas divās daļās: pirmā nedēļas puse ir superkross, bet otras nedēļas pusē sportisti sacenšas klasiskajā motokrosā. Cīruļi startēs gan superkrosā, gan motokrosā 10 – 11 gadu vecu sportistu grupā ar standarta moci un 10 – 11 gadu vecu sportistu grupā ar uzlabotu motociklu.

“Uz ASV devāmies 12. novembrī, lai būtu vismaz nedēļa laiks aklimatizācijai. Lai labāk sagatavotos gaidāmajām sacensībām, šeit arī trenējamies. Treniņus aizvadām Orlando, Floridas štatā, kur mūs sirsnīgi uzņēma viens no Floridas sacensību organizatoriem, kam pašam pieder sava trase, līdz ar to varam tur trenēties. No 18. līdz 25. novembrim mums paredzēta sacensību nedēļa. Mači notiks divu stundu braucienā no Orlando, nelielā pilsētā Geinsvila, kas atrodas Floridas ziemeļu daļā,” komentēja sportistu tēvs Jānis Cīrulis, kurš atklāja, ja ielūgumu piedalīties šajās sacensībās saņēma no ASV Junioru federācijas prezidenta.

Šā gada pasaules čempionam Patrikam un viņa brālim, Latvijas čempionam Martinam bez tēta uz ASV līdzi devies arī viņu treneris Augusts Justs. Motocikli sportistiem tika sagādāti turpat uz vietas, no Latvijas atlēti atveduši tikai savu amortizāciju.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv