Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Andersons, Sekstons un Vebs pauž gatavību startēt nākamajā Amerikas superkrosa posmā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Andersons, Sekstons un Vebs pauž gatavību startēt nākamajā Amerikas superkrosa posmā
Džeisons Andersons. Foto: AMA Supercross

Amerikas superkrosa čempionāta Detroitas posmā kritienu piedzīvoja kopvērtējuma otrajā pozīcijā esošais Džeisons Andersons un vēl divi TOP 10 braucēji. Lai gan bija šaubas par viņu startu nākamajās sacensībās, šodien paziņots, ka posmu viņi neizlaidīs.

Detroitas posms bija sarežģīts vairākiem braucējiem. Sacensību izskaņā kritienu piedzīvoja trīs braucēji - Kūpers Vebs, Čeiss Sekstons un Džeisons Andersons. Visi trīs braucēji no sacensībām izstājās un tas radīja bažas, ka sportistiem varētu nākties izlaist nākamos posmus. Atklājies gan, ka piedzīvotie kritieni nav radījuši nopietnas traumas.

Andersons savā Instagram profilā publicējis foto ar paskaidrojumu: ''Atvainojos par aizkavēšanos, bet mēs būsim gatavi nākamajam posmam Indianapolisā. Nedaudz sasitos un trāpīju arī savam ego, taču tas nav nekas tāds, ko mēs nevarētu labot.''

Arī Čeiss Sekstons un Kūpers Vebs likuši noprast sociālajos tīklos, ka startēs 19. marta posmā, kas paredzēts Indianapolisā.

Iepriekš jau informējām, ka no Amerikas superkrosa čempionāta uz nenoteiktu laiku ir izstājies vācu motobraucējs Kens Rokzens.

Amerikas superkrosa čempionāta kopvērtējums

VietaBraucējsMotociklsPunkti
1.Eli TomaksYamaha229
2.Džeisons AndersonsKawasaki187
3.Malkolms StjuartsHusqvarna187
4.Džastins BarsijaGasGas184
5.Kūpers VebsKTM173
6.Čeiss SekstonsHonda164
7.Marvins MuskvinsKTM164
8.Dilans FerandissYamaha141
9.Kens RokzensHonda133
10.Dīns VilsonsHusqvarna119

Izmantotie resursi:
https://racerxonline.com/2022/03/16...