Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rokzens uz nenoteiktu laiku izstājas no Amerikas superkrosa čempionāta

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Rokzens uz nenoteiktu laiku izstājas no Amerikas superkrosa čempionāta
Kens Rokzens. Foto: Team HRC

Vācu motosportista Kena Rokzena komanda nākusi klajā ar paziņojumu, ka sportists ir ''izlēmis paņemt pauzi no Amerikas superkrosa čempionāta sacensībām'', informē ārzemju mediji. Lēmums esot pieņemts kopā ar komandu un ģimeni.

Rokzens sezonu iesāka ar uzvaru sezonas atklāšanas posmā Anaheimā. Pēcāk gan viņa rezultāti krasi pasliktinājās. Astoņu sacensību laikā viņš četras reizes netika labāko desmitniekā un tikai reizi aizcīnījās līdz piektajai vietai. Šī ir pirmā reize Rokzena karjerā, kad sezonas laikā viņš trīs vai vairāk reizes nav finišējis labāko desmitniekā.

Jāpiemin, ka Rokzens pēdējos gadus ir cīnījies ar traumu radītajām sekām. 2020. gadā viņš vispār neņēma dalību sacensībās, lai varētu pilnībā atgūties un startēt nākamajā sezonā. Komanda informē, ka janvāra izskaņā sportists esot sasirdzis arī ar Covid-19.

Līdz ar to Rokzens ir lēmis par izstāšanos no Amerikas superkrosa čempionāta uz nenoteiktu laiku. Vācu sportists nestartēs sākot no šīs nedēļas posma, kas paredzēts Detroitā.

Rokzens ar 133 punktiem ieņem kopvērtējumā devīto vietu. No līdera Eli Tomaka viņš atpaliek par 70 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://racerxonline.com/2022/03/08...