Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vebs uzvar un panāk Lorensu Amerikas supekrosa kopvērtējumā

Juris Grīns
Juris Grīns

Vebs uzvar un panāk Lorensu Amerikas supekrosa kopvērtējumā
Kūpers Vebs. Foto: AMA Supercross

Nedēļas nogalē aizvadītas Amerikas supekrosa čempionāta 13. posma sacensības Foksboro, Masačūsetsas štatā, bet par uzvarētāju kļuva Kūpers Vebs, kurš tagad kopvērtējumā panācis Džetu Lorensu.

"Yamaha" braucējam Vebam izdevās pārņemt vadību jau startā un pēc tam viņš atradās finālsacīkstes vadībā līdz pat finišam.

Sākumā Vebu mēģināja apdraudēt Kens Rokzens, pēc tam Čeiss Sekstons, taču neviens no viņiem līdz reāliem apdzīšanas mēģinājumiem nenonāca. Finišā Sekstons bija otrais, Rokzens trešais, bet tālāk finišēja Džeisons Andersons un Džets Lorenss. Sietlā notikušā iepriekšējā posma uzvarētājs Īlajs Tomaks guva sesto vietu.

Pēc kritiena treniņā šo posmu bija spiests izlaist Ārons Plesingers, kuram šosezon viena uzvara. KTM braucējs savainoja elkoni.

Vebs jau trīs posmus pēc kārtas finišējis augstāk par sezonas līderi Lorensu, tostarp šajā laikā guvis divas uzvaras, līdz ar to abiem kopvērtējumā nu ir pa 261 punktam. Sekstons tikmēr ieņem trešo pozīciju, zaudējot 15 punktus.

250SX klasē Foksboro posmā uzvarēja Haidens Dīgans, aiz sevis atstājot Kameronu Makadū un Tomu Vialli. Kopvērtējumā Austrumu zonā Makadū ir līderis ar četru punktu pārsvaru pār Vialli, bet Dīgans zaudē 13 punktus.