Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stelpē tiks dots starts nākamajam Latvijas kausa posmam motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Stelpē tiks dots starts nākamajam Latvijas kausa posmam motokrosā
Foto: LaMSF

Sestdien, 17. augustā, Stelpē, "Pīlādžu mototrasē" notiks Latvijas kausa ceturtais posms motokrosā.

Sacensību organizators Ēriks Pīlādzis pastāstīja, ka vēlētos, lai būtu labi un atbilstoši laikapstākļi, tādi, lai sportistiem nebūtu nedz karsti, nedz arī, lai nav pārāk vēss laiks. “Būtu labi, ja sacensību diena būtu skaista un saulaina, un pirms posma nedaudz uzlītu, lai ir labs segums. Trase visiem sportistiem ir zināma, tajā nekas nav mainīts. Novēlu, lai visiem laba atpūta un labs motokross. Aicinu ierasties jau piektdienas vakarā un izbaudīt patīkamo atmosfēru dalībnieku nometnē. Uz tikšanos “Pīlādžu mototrasē”,” stāsta Ēriks Pīlādzis.

Klases: MX50 Rūķi, MX50 Rūķi Open, MX50J, MX50V, MX65J, MX65V, MX85J, MX85V, MX Iesācēji, MX15+. MX30+, MX40+, MX45+, MX50+, MX55+, Q100, Q Juniori, Q Kids, Q Iesācēji.

Dienaskārtība: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Pirmais starts plkst. 10.15. Ieejas maksa ir 10,- eiro. Bērniem no 13-16 gadu vecumam, pensionāriem un invalīdiem ieeja 7,- eiro. Līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas. Autostāvvieta 3,- eiro.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)