Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ķegumā noskaidroti EMX85 un EMX65 Eiropas čempioni motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ķegumā noskaidroti EMX85 un EMX65 Eiropas čempioni motokrosā
EMX85 klases starts EČ posmā Ķegumā
Foto: mxgp.com

12.jūlijā Ķegumā HSF Logistics Motorsport komandas sportists Raivo Dankers un holandietis Skots Smulders pieradīja, ka ir šī brīža spējīgākie Eiropas jauniešu klašu braucēji, uzrādot ļoti labu sniegumu abos braucienos un kļūstot par EMX85 (Dankers) un EMX65 (Smulders) klašu 2015.gada čempioniem.

Tikmēr EMX250 klasē labākos rezultātus uzrādīja KEMEA Yamaha Yamalube sportists Damons Graulus, kļūstot par 7.posma kopvērtējuma uzvarētāju.

Pretēji sestdienas smilšainai un sausajai trasei, svētdien apstākļi bija daudz izaicinošāki, taču arī tas dienas garumā mainījās, ļaujot izbaudīt visas trases piedāvātās iespējas.

Atgādinām, ka mūsu valsti MX65 klases finālā pārstāvēja Edvards Bidzāns, kuram 14.vieta, Kārlis Alberts Reišulis, kuram 23.vieta un Kirils Maslovs, izcīnot 29.vietu.MX85 klasē Ralfs Edgars Ozoliņš ierindojās 27.vietā.

Savukārt MX250 klasē labāko rezultātu uzstādīja Kārlis Sabulis, ieņemot 23.pozīciju, Dāvim Līvam 25.vieta, bet Tomasam Šileikam 30.vieta.

Sacensībām diemžēl nekvalificējās Vairis Aļeksējevs un Kristers Drevinskis.

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF