Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

KTM komanda izvēlējusies jaunu braucēju MX2 čempionātam?

Juris Grīns
Juris Grīns

KTM komanda izvēlējusies jaunu braucēju MX2 čempionātam?
Andreā Adamo. Foto: SM-Action

Jaunais itāļu motokrosa talants Andreā Adamo nākamgad varētu kļūt par "Red Bull KTM" rūpnīcas braucēju pasaules čempionātā, liecina neoficiāla informācija.

18 gadus vecais motosportists pasaules čempionātā debitēja pērn, kad "SM Action GasGas" komandas sastāvā aizvadīja visus posmus. Punktos viņš finišēja visās sacīkstēs, izņemot tās trīs, kurās izstājās, bet sezonas otrajā pusē jau sasniedza arī vairākus "Top 10" rezultātus, kopvērtējumā ierindojoties 14. vietā.

Šogad viņš pārstāv to pašu komandu un pirmajos posmos parādījis patīkamu progresu, lielākoties cīnoties par "Top 10" rezultātiem, kā arī vienreiz finišējot trešajā vietā. Kopvērtējumā pēc pieciem posmiem Adamo ieņem astoto vietu.

Dalībnieku parkā pēdējā laikā tiek runāts, ka nākamgad Adamo tiks iekļauts spēcīgajā "Red Bull KTM" vienībā, ko šogad MX2 klasē pārstāv tikai pašreizējais sezonas līderis Toms Vjāls. Nākamgad Vjālam paredzēta debija MXGP klasē, tādēļ komanda jau lūko pēc viņa aizstājēja. Iespējams, nākamgad MX2 klasē "Red Bull KTM" sastāvā startēs divi sportisti, kā tas bija plānots arī šogad, pirms ziemā negadījumā gāja bojā Renē Hofers.

Adamo tiek minēts kā lielisks kandidāts, jo ir ar talantu apveltīts motokrosa braucējs, tāpat arī šobrīd vēl pietiekoši jauns. "SM-Action" komanda prot strādāt ar jaunajiem talantiem. Iepriekš tās sastāv startēja arī Maksims Reno, kurš pērn kopā ar "Yamaha" rūpnīcu kļuva par MX2 čempionu un šogad pārgāja uz šīs rūpnīcas komandu MXGP klasē.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...