Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Dāvis Ivanovs: "Veiksme šoreiz nebija manā pusē"

Juris Grīns
Juris Grīns

Dāvis Ivanovs: "Veiksme šoreiz nebija manā pusē"
EMX250 klases starts Ķegumā
Foto: mxgp.com

Ķegumā, mototrasē “Zelta Zirgs”, aizvadīti pasaules un Eiropas motokrosa čempionāta posmi, kuros startēja arī divi "MX Moduls" komandas braucēji. Dāvis Ivanovs prestižajā MXGP klasē abu braucienu summā finišēja 21.vietā, Kārlis Sabulis EMX250 klasē abu braucienu summā - 23.vietā.

Dāvis Ivanovs prestižajā MXGP klasē pirmajā braucienā izcīnīja 19.vietu. Otrajā braucienā Ivanovs atradās 17.vietā, bet trīs apļus pirms finiša tehnisku iemeslu dēļ nācās izstāties. Abu braucienu summā Ivanovam 21.vieta.

Dāvis Ivanovs: “Līdz brīdim, kad nācās izstāties, viss šķita samērā labi. Braucu pa 17.vietu, bet pievīla tehnika. Tehniskajā sporta veidā tā gadās. Veiksme šoreiz nebija manā pusē. Tagad turpināšu strādāt, lai aiztāvētu seriāla “Superkauss” čempiona titulu un uzvarētu Latvijas čempionātā.”

Kārlis Sabulis Eiropas motokrosa čempionāta EMX250 klasē 40 dalībnieku konkurencē 1.braucienā izcīnīja 16.vietu. Otrā brauciena pirmajā līkumā Kārlim kritiens, no beigām aizcīnījās līdz 18.vietai. Diemžēl pāris apļus pirms brauciena beigām atkal kritiens. Finišā 24.vieta. EMX250 abu braucienu summā 23.vieta.

Kārlis Sabulis: “Sestdien mūsu EMX250 klases pirmais brauciens bija pats pēdējais. Trase bija ļoti bedraina un sarežģīta, taču finišēju 16.vietā. Guvu šogad pirmos punktus Eiropas čempionātā. Šodien bija krietni grūtāk, jo pa nakti viss bija salijis, daudz dubļu, viena rise. Grūti bija kaut ko redzēt, taču cīnījos un braucu līdz galam.”

Dāvis Ivanovs šosezon startēs vēl divos Pasaules čempionāta posmos Beļģijā un Nīderlandē, divos Latvijas motokrosa čempionāta posmos Viļakā un Cēsīs, kā arī seriāla “Superkauss” sacensībās Madonā un Saldū.

Kārlis Sabulis šosezon startēs vēl divos Eiropas motokrosa čempionāta posmos Beļģijā un Nīderlandē, divos Latvijas motokrosa čempionāta posmos Viļakā un Cēsīs, kā arī seriāla “Superkauss” sacensībās Madonā un Saldū.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe