Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Family" cer uz Meņģeli, "MX4 Dobele" māju trasē sola panākumus

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ghetto Family" cer uz Meņģeli, "MX4 Dobele" māju trasē sola panākumus
Foto: mx4dobele.lv

Jau vairāk nekā mēnesis pagājis kopš pirmā Latvijas čempionāta posma Aizputē, kurā uzsākās gan cīņas idividuālajā ieskaitē gan cīņa par kopvērtējuma punktiem komandām. Lai arī MX4 Dobele komanda izcīnija piekto vietu komandas potenciāls bija krietni lielāks un netika pilnībā izmantots.

Jau šajā nedēļas nogalē, 13. un 14. jūnijā, Dobelē norisināsies Latvijas motokrosa čempionāta otrais posms.

Ceļa Ēzeļu trase ir MX4 Dobele komandas mājas trase. Dobelē ir ļoti daudz motokrosa fanu un motokrosa tradīcijas tiek augstā godā turētas, tādēļ komanda negrib dod tuvākajām konkurentu vienībām īpašas cerības – sportisti ir noskaņojušies parādīt savas prasmes un cīnīties par augstām vietām.

Sestdien MX4 Dobele komanda pirmos punktus gaida no Arnolda Sniķera 125 cc junioru klasē, kurš Aizputes posmā piekāpās tikai Igauņu sportistam Tamur Talviku, izcīnot 2. vietu. Svētdien tikpat stabilu sniegumu kā iepriekš gaida no Edgara Rudīša MX1 klasē un savu sniegumu noteikti uzlabos Krišjānis Augulis MX2 klasē, kuram Aizputes posmā ne tik veiksmīgs otrais brauciens, toties ļoti labas sacensības izdevās Valmieras Superkausā.

Punktu uz "I" noteikti pieliks Mairis Pumpurs kopā ar Didzi Putilovu MX 85cc klasē. Lai cīņas būtu aizraujošas un MX4 Dobele labais sniegums būtu acīmredzams un salīdzināms, motokrosa klubi tiek aicināti doties uz Dobeli un iesasistīties ne tikai individuālajā cīņā, bet pieteikt savus sportistus komandu ieskaitē atbilstoši komandu čempionāta noteikumiem.

Latvijas čempionāta motokrosā otrā posma sacensībās Dobelē visi, kas pārvalda 2-3 riteņu agregātus, ko mēs visi saucam par motocikliem, ir laipni aicināti pasākumu apmeklēt par brīvu. Biļeti neliksim pirkt arī viņu otrajām pusītēm (līdzbraucējiem), kā arī nodrošināsim atsevišķu stavlaukumu mototehnikai. Iebraukšana izmantojot ieeju "P" viesiem.

Latvijas čempionāta Dobeles posmu "Ceļa Ēzeļu" mototrasē spēcīgi iekrāsot gatavojas "Ghetto Family" draudzīgais kolektīvs. Protams, pirmkārt, viņi dodas atbalstīt savus atlētus - motosportistus no "Ghetto MX Team" - vienu no visātrākajiem Eiropas kvadriciklistiem Edgaru Meņģeli un jauno talantu MX85 cc klasē Meico Vettiku sestdienas sacensībās, savukārt svētdien trases malā tiks atbalstīti solo klases pro braucēji - Indreks Magi un Ralfs Guļevskis.

"Ghetto MX Team" fani nopietni gatavojas Dobeles posmam , jo plāno ierasties kuplā skaitā, kā arī speciāli tiek gatavots priekšnesums gan skatītājiem, gan sportistiem. Būs arī citi Ghetto Family" atlēti no tehniskajiem sporta veidiem. Kādi? To uzzināsiet, ja dosieties uz motokrosu Dobelē! Sportistiem kādā no motociklu klasēm "Ghetto Family" ir sagatavojuši arī balvas labāko "Top 3".

Izmantotie resursi:
MX4 Dobele