Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sestdien Liepnā skijoringa un ziemas motokrosa sacensības

Juris Grīns
Juris Grīns

Sestdien Liepnā skijoringa un ziemas motokrosa sacensības
Foto: Māris Stiprais

Sestdien, 12.februārī, Alūksnes novadā, Liepnā, atpūtas vietā "Cālenītis" norisināsies Latvijas čempionāta, Latvijas kausa, Latvijas Junioru čempionāta ziemas motokrosā un motoskijoringā ceturtais posms.

Liepnā šādas sacensības notiks pirmo reizi. "Tas ir pateicoties vienīgi tam, ka citās trasēs Latvijā ir atkusnis, bet Alūksnes novadā ir ziema. Pirmdien vakarā tikām uzrunāti sacensību organizēšanai, kam arī piekritām," stāsta liepnenietis Kaspars Bogomols, kurš uzņēmies sacensību rīkošanu Liepnā.

Šobrīd notiek intensīvs gatavošanās darbs. "Sniega ir daudz un trases segums ir gatavots jau līdz ar pirmajām sniega pārslām kopš rudens. Sacensības gan nebija paredzētas, tā bija treniņu trase dēlam un citiem. Šonedēļ šai trasē notiks Latvijas čempionāta posms," saka K. Bogomols.

Cik sportistu ieradīsies Liepnā, šobrīd vēl nav zināms. Tomēr K. Bogomols zina stāstīt, ka uz Alūksni plāno braukt sportisti pat no Liepājas.

Pasākums notiks "zaļajā" režīmā, ievērojot valstī noteiktos "Covid-19" ierobežojumus. Pirmais starts pulksten 10.00.

Izmantotie resursi:
Alūksniešiem.lv – Laikraksta...