Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Rodeo MX" cer uz Līva iekļūšanu Ķeguma posma finālā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Rodeo MX" cer uz Līva iekļūšanu Ķeguma posma finālā
Dāvis Līvs
Foto: motorsport.ee

Ja pēdējais Superkausa posms vēl tikai nesen notika Zaķusalā Rīgā, kurā motokluba RODEO komanda, startējot nepilnā sastāvā spēja izcīnīt 3. vietu komandu vērtējumā, tad jau šajā nedēļas nogalē lielais motokross atgriežas Ķegumā, kur norisināsies pasaules čempionāta posms MXGP un MX2 klasēs ,kā arī Eiropas čempionāta posms EMX250 (jeb MX2) klasē, kurā startēs arī Ventspils motokluba RODEO sportisti Dāvis Līvs, Kristers Drevinskis un Prīts Ratseps.

Jāpiebilst, ka Kristers tikko atgriezies pie braukšanas treniņu uzsākšanas, jo Apē iegūtā trauma - pleca lāpstiņas kaula lūzums, prasīja sešas nedēļas ilgu ārstēšanu un pārtraukumu no fiziskajām aktivitātēm. Kā mūsu sportistiem klāsies šajā spējīgo jauno Eiropas censoņu klasē, kur katrā sacensību pieteikumā ir pāri par 70 sportistiem un, kur finālā iekļūst vien 40 ātrākie braucēji, to uzzināsim jau šo sestdien, kad norisināsies pusfinālbraucieni un pirmais finālbrauciens. Svētdien, 12.jūlijā plkst. 12:00 notiks otrais finālbrauciens pēc kura startēs "pasaulnieki" ar Paulu Jonasu un Antonio Kairoli priekšgalā!

Komandas vadītājs Arvis Sanders:

"Šobrīd tiek veikti pēdējie regulējumi un testi mūsu braucēju motocikliem, kas dod pozitīvas cerības Baltijas lielākajā motoforumā Ķegumā. Protams, EMX250 klase ir viena liela "gaļas mašīna", kur nepieciešama arī veiksme un labs starts aizbraucot no barjeras, bet, ņemot vērā mūsu iespējas, kā arī šī gada starptautisko pieredzi, priecāšos, ja Dāvim un Kristeram izdosies iebraukt sacensību finālā un līdz galam aizvadīt abus braucienus. Kristers vēl nav gatavs braukt par 100%, jo savainotais plecs liek par sevi manīt, taču iegūt neatsveramu pieredzi tāda līmeņa sacensībās un vēl pašu mājās - tādu izdevību garām laist nedrīkst. Dāvis Līvs, šogad "pārkāpjot" uz MX2 klases motocikla, izskatās pārliecinošāk un ceru, ka nostartēs atbilstoši savām spējām un šī brīža ātrumam. Ratsepam ir vislielākā pieredze šajā klasē un viņs ir vislabākajā fiziskajā kondīcijā, bet šogad nav startējis ar MX2 klases motociklu, pārsteigumi var gadīties."

Jāpiezīmē ,ka jau nākošās nedēļas svētdienā, 19.jūlijā Ventspils Piedzīvojumu parkā norisināsies tradicionālās Supermotokrosa sacensības "Ventbunkers Lielā Balva 2015".

Izmantotie resursi:
RodeoMX - Jaunumi