Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Muskvins Sentluisas superkosā pārtrauc Tomaka piecu uzvaru sēriju

Juris Grīns
Juris Grīns

Muskvins Sentluisas superkosā pārtrauc Tomaka piecu uzvaru sēriju
Marvins Muskvins. Foto: Red Bull KTM

Sentluisā aizvadīts Amerikas supekrosa čempionāta 13. posms, kas bija pēdējās no trim šosezon plānotajām "Triple Crown" sacīkstēm. Trīs braucienu summā uzvarēja Marvins Muskvins, sarūpējot "Red Bull KTM" komandai pirmo uzvaru šajā sezonā.

Muskvins pirmajā braucienā ierindojās otrajā vietā, otrajā braucienā guva uzvaru, bet trešajā atkal bija otrais. Ar šo stabilo veikumu bija pietiekoši, lai Sentluisam posmā franču motosportists kļūtu par uzvarētāju. Otro vietu izcīnīja Čeiss Sekstons, kurš uzvarēja pirmajā braucienā, bet pārējos finišēja trešais, kamēr trešo vietu summā guva sezonas līderis Eli Tomaks - viņš pirmajos divos braucienos finišu sasniedza tikai ceturtais, bet trešajā braucienā uzvarēja.

Neskatoties uz to, ka Tomaka piecu uzvaru sērija ir pārtrūkusi, viņš kopvērtējumā aizvien var lepoties ar ievērojamu pārsvaru pār sekotājiem. 56 punktus aizmugurē ir Džeisons Andersons, kurš šoreiz palika ceturtais, bet tālāk seko Barseija un Stjuarts, bet Muskvins ir piektais. Starp šo četrotni notiek cīņa par otro līdz piekto pozīciju. Jāpiemin, ka Stjuarts aizvadīja šī gada sliktāko posmu, ieņemot tikai devīto vietu. Pirmajā braucienā viņš bija trešais, otrajā izstājās pēc pamatīga kritiena, bet trešajā braucienā palika sestais.

Līdz Amerikas superkrosa sezonas beigām atlikuši vairs tikai četri posmi. Nākamais notiks 16. aprīlī Atlantā.

13. posma kopvērtējums:

VietaBraucējsMotociklsPunkti
1.Marvins MuskvinsKTM26
2.Čeiss SekstonsHonda23
3.Eli TomaksYamaha21
4.Džeisons AndersonsKawasaki19
5.Džastins BarsijaGasGas18
6.Džastins BreitonsHonda17
7.Vinss FrīssHonda16
8.Brendons HartranftsSuzuki15
9.Malkolms StjuartsHuisqvarna14
10.Džastins BoglsSuzuki13

Sezonas kopvērtējums:

VietaBraucējsMotociklsPunkti
1.Eli TomaksYamaha302
2.Džeisons AndersonsKawasaki246
3.Džastins BarsijaGasGas240
4.Malkolms StjuartsHuisqvarna235
5.Marvins MuskvinsKTM232
6.Kūpers VebsKTM208
7.Čeiss SekstonsHonda206
8.Dīns VilsonsHusqvarna152
9.Dilans FerandissYamaha141
10.Kens RokzensHonda133