Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass nākamgad varētu atgriezties uz "Husqvarna" motocikla

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass nākamgad varētu atgriezties uz "Husqvarna" motocikla
Pauls Jonass. Foto: Juan Pablo Acevedo | Husqvarna media

Ņemot vērā, ka "Husqvarna" rūpnīcu pasaules motokrosa čempionātā gatavojas pārstāvēt "Standing Construct" komanda, ar šīs markas motociklu nākamgad visticamāk startēs Pauls Jonass. Lielas izmaiņas gaidāmas arī citu vadošo komandu struktūrā.

Šobrīd vēl nav oficiāli paziņots ne par Jonasa līgumu uz 2022. gadu, ne arī par zīmīgajām izmaiņām viņa pašreizējā komandā. Tomēr aizkulisēs jau kādu laiku zināms, ka būtiskas izmaiņas notiks ar vairākām vadošajām komandām.

Nesen jau tika paziņots, ka "Husqvarna" izbeigusi sadarbību ar "IceOne Racing", kas bija šīs rūpnīcas komanda kopš 2014. gada MXGP sezonas. Neoficiāli zināms, ka turpmāk par "Husqvarna" motocikliem rūpes uzņemsies tieši "Standing Construct", bet ar "GasGas" motocikliem startēs "De Carli Racing" vienība, kas līdz šim rūpējās par daļu no KTM motocikliem - tiem, ko šajā sezonā stūrēja Antonio Kairoli un Horhe Prado.

Kairoli karjeru jau noslēdzis, bet zināms, ka komandā noteikti paliks Prado, kuram ir līgums līdz 2025. gadam, līdz ar to spānis nākamgad vairs nestartēs ar KTM motociklu, bet gan "GasGas". Vienība būs pārstāvēta arī MX2 klasē, kur vieta tās sastāvā paredzama Matijam Gvadanīni un Simonam Langenfelderam.

Savukārt KTM rūpnīcas atbalstu varētu iegūt "Diga-Procross" komanda, kuras sastāvā MXGP klasē varētu braukt Tomass Kjers Olsens, bet MX2 klasē - Liams Evertss.

Cik zināms, izmaiņas nav gaidāmas tajā KTM komandas nometnē, kurā startē un arī turpmāk startēs Džefrijs Herlingss. Tāpat sastāvus jau paziņojušas vēl trīs rūpnīcu vienības - "Honda" rindās arī nākamsezon MXGP klasē brauks Tims Gajsers un Mičels Evanss, "Kawasaki" nometni pārstāvēs līdzšinējais braucējs Romēns Fevrs un jaunpienācējs Bens Vatsons, bet "Yamaha" krāsas aizvien aizstāvēs Džeremijs Sīvers un Glens Koldenhofs, bet viņiem pievienojies Maksims Renū, kurš ir 2021. gada MX2 pasaules čempions.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 22:30, pirms 2 gadiem
Viņš tak teica ka Husquarna viņam ne pārāk patīk, GasGas esot daudz labāka lieta!

     [+] [-]

, 2021-12-09 09:12, pirms 2 gadiem
Es tā sapratu, ka viņam ne visai patika komanda, ne tik daudz mocis. Komanda jau tagad paliktu tā pati Standing Construct, tikai brauks ar citas markas močiem. Pieņemu, ka vadošās komandas visas ir spējīgas satjūnēt močus līdzīgā līmenī un atbilstoši braucēja vajadzībām.

     [+] [-]

, 2021-12-09 10:05, pirms 2 gadiem
Husqvarna, GasGas un KTM ir viens un tas pats mocis ar dažādām uzlīmēm. Ne jau tai mocī ir kāda vaina. Komandas vnk dažādas, līmenis dažāds tur arī tas spēks vai nespēks.

     [+] [-]

, 2021-12-09 12:27, pirms 2 gadiem
KTM 2 rūpnīcas komandas..