Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ Dobelē Latvijas motokrosa čempionāta fināls

Juris Grīns
Juris Grīns

Šonedēļ Dobelē Latvijas motokrosa čempionāta fināls
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

11. septembrī norisināsies sezonas noslēguma jaudīgākais motokross Baltijā- Latvijas čempionāta “Cramo” superfināls apvienojumā ar Igaunijas čempionāta noslēdzošo posmu. Situācija čempionāta kopvērtējumā ir tāda, ka pēc aizvadītiem posmiem par čempiona titulu cīņa nav beigusies nevienā no klasēm un viss izšķirsies Dobelē. Arī Igauņiem šis sacensības ir svarīgas lai noskaidrotu labākos Igaunijas čempionāta ieskaitē un kārtīgi pamačotos ar latviešiem.

Mototrase “Ceļa Ēzeļi” Dobelē tiks gatavota ierastajā stilā-safrēzējot cieto māla segumu ,trasē ir pārveidots starta pirmais līkumu, kurš tagad ir 180 grādu lenķī ,pieļaujam ka daudz drošāks nekā iepriekš. Šajā gadā sadarbībā ar būvtehnikas nomas uzņēmumu CRAMO dalībnieku nometnes teritorijā būs pieejams strāvas pieslēgums, strāvas pieslēgums būs pieejams arī mehāniķiem jaunajā moto mazgāšanas vietā , kura tapusi sadarbībā ar SAFE. iebraukšana dalībnieku parkā būs iespējama no 10.09. pulksten 16.00 – 23.00 un 11.09. no 6.00 Ņemot vērā ka organizējam finālposmu esam sagatavojuši arī īpašus finālposmam gatavotus kausus , kuri tapuši tepat Latvijā , kā arī sadarbībā ar uzņēmumiem Baltic Motoparts, TD &A, Putoline, Isostar, Maxmoto un Prolong pilnīgi visu klašu pirmo 3 vietu ieguvēji saņems balvas motokrosam noderīgu lietu izskatā.Kā visos posmos savas specbalva arī no Vilders un KSM. un protams nolikumā paredzētais naudas balvu fonds …Dalībnieku nometnē darbosies TD&A tirdzniecības punkts – brilles , aksesuāri, rezerves daļas- ja kas pietrūkst vai salūzis viņi palīdzēs. Ar svaigu motoriepu klāstu un riepu montāžas pakalpojumu dalībnieku nometnē darbosies Uldis Skujiņš no Liepājas.

Skatītājus sagaida neaizmirstamas cīņas visās motociklu klasēs, jo finālposmā cīņas būs ļoti asas – Superfinālā iegūtie punkti tiek dubultoti , kas nozīmē viss izšķirsies šajās sacensībās. Pasākuma pilnasinību nodrošinās tas , ka paraleli norisinās arī Igaunijas čempionāta fināls.Pieļaujam , ka abu valstu MXoN izlašu sportisti Dobelē būs pilnā sastāvā un šāds sacensību salikums garantē pilnas starta barjeras visās klasēs un spraigu cīņu jau kvalifikācijas braucienos. Skatītāju komfortam, ēdināšana no Tex- Mex , labam garastāvoklim Miķeļa alus. Darbosies suvenīru, uzlīmju, kā arī motoaksesuāru tirdzniecības punkti no Z dizains, Vilders un KSM bonusā Isostar sporta uzturs un Prolong smērvielu prezentācija. Ja esat kopā ar mazajām atvasēm tad paraleli motokrosam būs iespējas izmeiģināt savas prasmes Strider balansa velosipēdu trasē , kā arī piedalīties radošajās darbnicās Motokrosa fanu teltī. Fanu teltī sacensību pārtraukumā būs iespēja satikties un iegūt kādu autogrāfu no Latvijas MXoN izlases sportistiem. Par kvalitatīvu apskaņošanu rūpēsies Aspektsound DJ un sacensību starplaikā arī Dobeles dzīvās roka lenģendas .

Tie fani , kuri kaut kādu iemeslu dēļ tomēr uz sacensībām nevar ierasties mēs esam radījuši iespēju MX125 cc, MX1 un MX2 klašu braucienus vērot TV ekrānos tiešraidē kanālā rigatv24.lv . Pārraidi komentēs Ģirts Timrots. Sacensību translācijas atkārtojumu varēs noskatīties arī nedēļu pēc sacensībām Lattelecom kanālā Best4sport. Sacensību norises analīzē tiešraidē piedalīsies vadošo komandu pārstāvji.

Izmantotie resursi:
MX4 Dobele

     [+] [-]

, 2016-09-06 11:39, pirms 8 gadiem
Eu nu kapitāli kā translēs... malači