Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP zvaigzne Fevrs negadījumā guvis lūzumu

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP zvaigzne Fevrs negadījumā guvis lūzumu
Romēns Fevrs
Foto: mxgp.com

Pasaules motokrosa čempionāta zvaigzne Romēns Fevrs, kurš pagājušās nedēļas nogalē notikušā posma laikā Turcijā piedzīvoja neveiksmīgu kritienu un bija spiests izlaist finālbraucienus, negadījumā lauzis ribu. Šobrīd vēl nav zināms, kad sportists atgriezīsies uz motocikla.

"Monster Energy Yamaha" rūpnīcas komandas sportists kritienu Afjonas trasē piedzīvoja jau treniņbraucienos un no notikuma vietas tika aizvests ar ātro palīdzību. Sākotnēji komanda paziņoja, ka francūzis nevarēs turpināt dalību Turcijas posmā, bet vēlāk pats Fevrs nāca klajā ar paziņojumu.

"Kā zināt, Turcijas posmā piedzīvoju lielu avāriju treniņbraucienos," viņš raksta sociālajos tīklos. "Pārbaudes neko nopietnu neatklāja, vien smadzeņu satricinājumu un lauztu ribu. Tagad man jāatpūšas un jāgaida, kad paliks labāk. Šis negadījums ir ļoti sarūgtinošs, jo sezonas izskaņā mans ātrums bija labs. Gribu pateikties visiem, kas man rakstīja laba vēlējumus."

2015. gada MXGP čempions šobrīd kopvērtējmā ieņem piekto pozīciju, un izredzes sezonu noslēgt godalgotā vietā tika pamatīgi iedragātas jau neiegūstot punktus posmā Turcijā.

Šobrīd netiek solīts, kad Fevrs varētu atgriezties uz starta, taču tas varētu notikt jau pavisam drīz.

Nākamais pasaules motokrosa čempionāta posms notiks pēc divām nedēļām, 16. septembrī Nīderlandē, Asenes trasē.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP / MXoN

     [+] [-]

, 2018-09-04 12:07, pirms 6 gadiem
skat, ka vēl nebūs tomēr Muskvins jāsauc braukt Nācijās
nez vai šis tagad piekristu..