Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Honda" komanda uz Latvijas MXGP posmu paziņo jaunu braucēju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Honda" komanda uz Latvijas MXGP posmu paziņo jaunu braucēju
Tods Voterss
Foto: Team HRC

"Honda" rūpnīcas komanda "Team HRC" paziņojusi, ka ilgstoši savainotā Braiena Bogersa vietā sākot ar pasaules motokrosa čempionāta posmu Latvijā tās sastāvā MXGP klasē startēs Tods Voterss.

Holandietim Bogersam, kurš pērnā gada novembrī lauza pēdas kaulu, bet šopavasar savainojums tika gūts no jauna, 7. maijā tiks veikta operācija un šobrīd nav skaidrs, kad viņš varēs atgriezties sacīkstēs, lai beidzot debitētu MXGP klasē. Līdzšinējos posmos "Team HRC" krāsas pārstāvējis tikai Tims Gajsers, kurš, izlaižot pirmo no aizvadītajiem sešiem posmiem, pašlaik kopvērtējumā ir astotais.

"Team HRC" līdz ar to oficiāli paziņojusi, ka jau ar posmu Latvijā, Ķeguma trasē tās sastāvā ar "Honda CRF450RW" motociklu startēs austrālietis Voterss, kurš ir pieckārtējs Austrālijas čempions un trīskārtējs šīs valsts vicečempions. 2015. gadā viņš jau aizvadīja pilnu sezonu MXGP un izcīnīja devīto vietu "Husqvarna" rūpnīcas komandas sastāvā, bet pēdējā laikā startējis dzimtajā Austrālijā.

"Ar vārdiem nav iespējams aprakstīt to, cik priecīgs esmu par iespēju atgriezties MXGP, turklāt "Team HRC" sastāvā," atzīst 27 gadus vecais Voterss. "Gribu novēlēt Braienam ātru atlabšanu, jo katrs motosportists zina, cik tas ir grūti, kad esi spiests būt mājās, kamēr citi braucēji sacenšas. Jūtu, ka būšu gatavs Latvijā uzsākt savu sezonu, lai arī tas būs jau septītais posms un mani konkurenti ir paspējuši kāpināt ātrumu."

Latvijas MXGP posms tiks aizvadīts 12. un 13. maijā.

Izmantotie resursi:
Motocross, Supercross, MXGP and MXoN news,...