Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa medijs slavē brāļus Reišuļus, prognozējot tiem spožu nākotni

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa medijs slavē brāļus Reišuļus, prognozējot tiem spožu nākotni
Jānis Reišulis uz pjedestāla (no labās). Foto: mxgp.com

Motokrosa medijs "Gatedrop" veltījis pozitīvus vārdus brāļiem Reišuļiem, kuri Eiropas motokrosa čempionāta pirmajā posmā Lielbritānijā pierādīja sevi kā spējīgus cīnīties par vadošajām pozīcijām.

Jānis Mārtiņš Reišulis latviešu komandas "KTM Motofavorīts" sastāvā uzsācis pirmo pilno sezonu EMX125 klasē. Neskatoties uz to, ka iepriekš viņš šajā kategorijā piedalījies tikai dažās sacīkstēs, jau pirmajā sezonas posmā izdevās izcīnīt trešo vietu. Jaunais latviešu talants nepalika nepamanīts.

"Pagājušajā gadā brāļi Kūneni (Coenens) izcēlās šajā klasē, bet šogad izskatās to ir pārņēmuši brāļi Reišuļi," rakstīts publikācijā. "Sāksim ar iespaidīgo EMX125 debitantu, 13 gadus veco Jāni Mārtiņu Reišuli - tas tik viņam bija sezonas sākums! Trešā un ceturtā vieta braucienos ļāva izcīnīt pirmo pjedestālu, un izskatījās, ka viņš šādā ļoti ātrā tempā spēj braukt ļoti komfortabli. Paturiet acīs šo jaunieti! Ja viņš šādi spēs turpināt attīstību, Eiropai ir vēl viens ļoti spožs braucējs."

Viņa brālim Kārlim Albertam Reišulim pieredzes ir vairāk, un viņš pārstāv "MJC Yamaha" rūpnīcas komandu. Pirmajā braucienā tieši viņš bija līderis, turklāt ar jau iekrātu pārsvaru, bet sekoja kritiens. Pēc tam vēl arī sadursme ar komandas biedru Ivano van Erpu, kā rezultātā otrajā braucienā jau nācās startēt ne perfektā fiziskajā kondīcijā.

"Arī Kārlis Alberts Reišulis nebūt nav slikts, un šis rezultāts noteikti neatspoguļo viņa patieso ātrumu," pausts publikācijā. "Lai gan viņš palika divpadsmitais, viņam, iespējams, bija tāds ātrums, lai uzvarētu. Tā tas noteikti bija pirmajā braucienā, kad viņš bija visiem priekšā pirms kritiena un sadursmes ar Van Erpu. Otrajā braucienā viņam bija solīda septītā vieta, bet viņš ir viens no tiem, kurš arī jāpatur acīs."

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2022-03-04 18:35, pirms 3 gadiem
Mums briest fantastiska izlase Nāciju kausā! Prozit!