Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Roberts Justs atgriežas pasaules čempionātā, startēs jau Taizemes posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Roberts Justs atgriežas pasaules čempionātā, startēs jau Taizemes posmā
Roberts Justs
Foto: johnoostvogelsphotography.com

Izlaidis sezonas pirmo posmu Katarā, šonedēļ gaidāmajās pasaules motokrosa čempionāta sacensībās Taizemē uz starta MX2 klasē izies latviešu motosportists Roberts Justs.

Lai gan Justs šobrīd aktīvi trenējas, ir labā fiziskā kondīcijā, turklāt nesen arī uzvarēja Spānijas motokrosa čempionāta posmā, viņa pārstāvētā komanda "HSF Logistics Motorsport" lēma, ka Katarā latvietis nestartēs.

Arī par Justa startēšanu Taizemē bija šaubas, tomēr Katarā jau treniņbraucienos ceļa traumu guva "HSF Logistics Motorsport" komandas sportists Kevins Vlānderens. Taizemē Justs viņu aizvietos.

Tāpat zināms, ka Justs izies uz starta visos pasaules čempionāta posmos, kas notiks Eiropā. Par pārējām - aizokeāna sacensībām, kas risināsies Argentīnā, Meksikā un ASV, pagaidām vēl skaidrības neesot.

Atgādinām, ka Kataras posmā trešo vietu MX2 klasē guva Pauls Jonass. Taizemē uz starta būs gan viņš, gan Justs.

"HSF Logistics Motorsport" sportists Braiens Bogerss Katarā ierindojās devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

     [+] [-]

, 2016-03-04 11:24, pirms 9 gadiem
Super.Veiksmi letinniem!

     [+] [-]

, 2016-03-04 16:44, pirms 9 gadiem
Labais. Būs dubultā par ko just līdz....eh būtu vēl karro....