Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Justs pagarina līgumu un arī nākošgad startēs MX2 pasaules čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Justs pagarina līgumu un arī nākošgad startēs MX2 pasaules čempionātā
Roberts Justs
Foto: motoxpics.be

Motokrosa braucējs Roberts Justs ir pagarinājis līgumsaistības ar "HSF Logistics Motorsport Team" komandu un arī 2016. gada sezonā startēs MX2 pasaules čempionātā.

Komandas sastāvā sportists startēja jau šogad, aizvadot savu nenoliedzami labāko sezonu karjerā un posmos jau samērā regulāri iesaistoties cīņā par pirmo desmitnieku. Diemžēl svītru veiksmīgai sezonai pārvilka savainojums un sezonas otro pusi Justs bija spiests izlaist.

"HSF Logistics Motorsport Team" komanda paziņojusi, ka uz vienu sezonu pagarinātas saistības gan ar latvieti Robertu Justu, gan Braienu Bogersu un Kevinu Vlānderenu, kuri visi nākošgad startēs MX2 pasaules čempionātā.

Komanda arī apstiprinājusi, ka 2016. gadā aizvadīs pilnu sezonu Nīderlandes motokrosa čempionātā.

"HSF Logistics Motorsport Team" vadītājs Martins van Genderens uzsver, ka visi trīs sportisti šogad spējuši labi sastrādāties un iedvest komandas garu, tāpēc nebija jāšaubās, vai saistības pagarināt.

2016. gada pasaules čempionāta sezona startēs 27. februārī. Viens no posmiem nākošgad notiks arī Latvijā, Ķeguma trasē "Zelta Zirgs".

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro