Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Traumu guvušais Mucenieks startēs Francijas PČ posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Traumu guvušais Mucenieks startēs Francijas PČ posmā
Žirū un Mucenieks
Foto: Josef Hejnal

Aizvadītajā nedēļā Francijas blakusvāģu motokrosa čempionāta posmā traumā iedzīvojās Elvijs Mucenieks, un viņa starts šajā nedēļas nogalē gaidāmajās pasaules čempionāta sacensībās bija uz jautājuma zīmes. Šobrīd kļuvis zināms, ka Elvijs ar Valentīnu Žirū Francijas "Grand Prix" stāsies pie starta barjeras.

"Trešdienj apmeklēju savu sporta ārstu, ar kuru vienojāmies, ka pasaules čempionāta posmā braukšu," stāsta Elvijs Mucenieks. "Šobrīd ar katru dienu paliek labāk, bet netaisos padoties un savu darbu darīšu kā varēšu. Noskaņojums pozitīvs, jo šis būs Valentīna mājas posms. Cerēsim uz labiem, stabiliem rezultātiem."

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pirms Francijas posma Žirū ar Mucenieku ierindojas otrajā pozīcijā, kamēr līderi ir Etjēns Bakss un Nikolā Musē.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99