Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jānis Reišulis uzvar pasaules junioru motokrosa čempionāta kvalifikācijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jānis Reišulis uzvar pasaules junioru motokrosa čempionāta kvalifikācijā
Jānis Reišulis. Foto: mxgp.com

Sestdien Grieķijā, Megalopoles trasē aizvadīti 2021. gada pasaules junioru motokrosa čempionāta kvalifikācijas braucieni, kas lieliski padevās Jānim Reišulim - viņš kļuva par kvalifikācijas uzvarētāju 85cm3 klasē. Cīņu uzsākuši arī trīs citi braucēji no Latvijas.

Jaunie talanti no dažādām pasaules valstīm šogad uz sezonas svarīgāko cīņu pulcējušies Grieķijā, kur tiks noskaidroti pasaules čempionu junioru motokrosā. Uz sacīkstēm devušies arī vairāki braucēj no Latvijas.

65cm3 klasē pirmo vietu sasniedza ungārs Ārons Katona, aiz sevis atstājot holandiešu jauno sportistu Dīnu Greguāru un bulgāru Daniju Cankovu. Latvijas pārstāvis Denijs Bodganovs bija 32. ātrākais starp 39 braucējiem.

Jānis Reišulis bija ātrākais jau brīvajos treniņbraucienos, bet ar apļa laiku 1:58.645 vēlāk uzvarēja 85cm3 klases kvalifikācijā, aiz sevis atstājot itāli Matiju Barbjeri un 2019. gada 65cm3 klases pasaules čempionu Vitezslavu Mareku no Čehijas. Labs rezultāts arī Markusam Ozoliņam, kurš ierindojās septītajā vietā starp 43 dalībniekiem.

Kārlis Reišulis sasniedza otro labāko rezultātu treniņbraucienos 125cm3 klasē, bet kvalifikācijā uzrādīja 12. rezultātu. Uzvaru kvalifikācijā izcīnīja pašreizējais EMX125 Eiropas čempionāta līderis Hākons Esterhagens no Norvēģijas, otro vietu ieņēma holandietis Kajs Marsemakerss, kamēr trešais bija viņa tautietis Ivano van Erps. Kopumā šajā klasē trasē devās 35 sportisti.

Atgādināsim, ka pērn pasaules motokrosa čempionāts junioriem tika atcelts.

Visi rezultāti: - Infomega - Live Results and Timing -

     [+] [-]

, 2021-08-01 11:55, pirms 3 gadiem
Labdien! Vai šos finālus arī var redzēt kaut kur netā? Pateicos.