Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži: "Šoreiz veiksme nebija mūsu pusē"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži: "Šoreiz veiksme nebija mūsu pusē"
Foto: WSC

29. un 30. jūnijā Beļģijā, Lommelas mototrasē aizvadīts pasaules čempionāta sestais posms blakusvāģu motokrosā. Tas Danielam Lielbārdim un Bruno Lielbārdim šoreiz nebija tik veiksmīgs. Trasē piedzīvotas gan tehniskas ķibeles, gan kritiens.

Pirmajā braucienā Lielbārži finišēja 13. pozīcijā, bet otrajā braucienā, kurā tika piedzīvots arī kritiens – 23. vieta, divu braucienu summā latviešu blakusvāģu ekipāža ierindojās 19. vietā.

“Sestdien – treniņos un kvalifikācijā jūtamies ļoti labi un cerējām uz tikpat veiksmīgu dienu svētdien. Diemžēl svētdien finālbraucienos veiksme nebija mūsu pusē. Abos braucienos bija samērā labi starti un cīnījāmies par vietu uz pjedestāla, bet piedzīvojām tehniskas ķibeles pirms brauciena beigām. Otrajā braucienā arī kritiens, bet pašiem viss kārtībā. Čempionāta kopvērtējumā esam šobrīd iedzinējos, bet mēģināsim atgūt atpakaļ sarkano plāksni nākamajā posmā Francijā,” stāsta Daniels un Bruno Lielbārdis.

Pēc sešiem pasaules čempionāta posmiem, pirmajā vietā ir Beļģijas ekipāža Marvins Vanlušens un Glens Jansenss, kuriem šobrīd ir iegūti 253 punkti. Ar 237 punktiem Daniels un Bruno Lielbārdis šobrīd kopvērtējuma tabulā ieņem otro vietu. Trešajā vietā ekipāža no Nīderlandes Koens Hermanss un Bens van den Bogārts, kuriem kopvērtējumā izcīnīti 212 punkti.

Pasaules čempionāta septītais posms blakusvāģu motokrosā startēs 13. un 14. jūlijā Francijā, Ifendikas trasē.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)