Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pēc divu ekipāžu diskvalifikācijas par PČ līderi kļūst Mucenieks

Juris Grīns
Juris Grīns

Pēc divu ekipāžu diskvalifikācijas par PČ līderi kļūst Mucenieks
Žirū un Mucenieks
Foto: Chris Blockhuys, blockypics.be

Īsi pirms šonedēļ Francijā, Ifendikas trasē notiekošā pasaules blakusvāģu motokrosa čempionāta posma paziņots par divu ekipāžu izslēgšana no iepriekšējā šajā valstī notikušā posma rezultātiem, un par jaunajiem kopvērtējuma līderiem līdz ar to kļuvuši Valentīns Žirū un Elvijs Mucenieks.

Pēc pasaules čempionāta posma Francijā, Šomonas trasē Starptautiskā Motosporta federācija (FIM) veica degvielas paraugu testus vairākām ekipāžām, tostarp Žirū un Mucenieka motociklam.

Šajos testos neatbilstošas analīzes uzrādīja Etjēna Baksa/Nikolā Musē un Daniela Villemsena/Robija Baksa ekipāžu degvielu paraugi, kā rezultātā FIM pieņēma lēmumu diskvalificēt viņus no šī posma, noņemot posmā izcīnītos punktus.

Pēc šī lēmuma ir mainījies pasaules čempionāta kopvērtējuma pirmais trijnieks, vadībā nokļūstot Žirū ar Mucenieku. Šobrīd viņiem 37 punktu pārsvars pār Baksa pilotēto ekipāžu, bet Vilemsens atpaliek 53 punktus.

Kopvērtējums

VietaEkipažaPunkti
1.Valentīns Žirū/Elvijs Mucenieks216
2.Etjēns Bakss/Nikolā Musē179
3.Daniels Vilemsens/Robijs Bakss163

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2017-07-01 15:07, pirms 7 gadiem
2 ned pagājis un tikai tagad atņem punktus... bik nekorekti