Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kartikejans incidentu ar Fetelu gatavs atstāt aiz muguras

Kartikejans incidentu ar Fetelu gatavs atstāt aiz muguras
Nareins Kartikejans
Foto: AFP/Scanpix

HRT komandas pilots Narains Kartikejans sarunā ar ārzemju medijiem paziņoja, ka ir gatavs atstāt nesenās ķildas ar Fetelu aiz muguras un raudzīties nākošo sacīkšu virzienā.

Jau iepriekš ziņojām, ka abi piloti plašsaziņu līdzekļos izteikušies viens par otru visai skarbi, taču tagad ir pienācis laiks tam visam tikt pāri, uzskata Kartikejans.

"Esmu izbrīnīts par savu lielo popularitāti medijos pēdējo dienu laikā, bet, domāju, ka nu ir laiks nomierināties. Mēs esam pieauguši cilvēki, un mums ir tam jātiek pāri," sacīja Kartikejans.

Lai gan Fetels pēc sacīkstes par incidentu ar Kartikejanu izteicās skarbi, Kartikejans tomēr atzina, ka nejūtas vainīgs, un uzskata, ka tas bija tikai parasts sacīkšu incidents.

"Šogad, neskaitot Fetelu, F1 brauc vēl pieci citi čempiona titula īpašnieki, bet neviens no viņiem tajos mirkļos, kad klājies grūti, nav rīkojies kā divu iepriekšējo gadu uzvarētājs Fetels.

Sacīkšu laikā bija ļoti slikti laika apstākļi, un tobrīd mēs (Fetels un Kartikejans) vienkārši nevarējām izvairīties no mūsu formulu saskares. Piemēram, mirklī, kad mana formula sadūrās ar Batonu vadīto bolīdu, Džensons vainu uzņēmās uz sevi un sacīja, ka tas bija tikai sacīkšu incidents, bet Fetels visu vainu uzveļ uz manis, kas ir netaisni.

Es ļoti respektēju Seba (Fetela) braukšanas prasmi un vēlos šīs nesaskaņas vienkārši atstāt aiz muguras, koncentrējoties uz nākamajām sacīkstēm Ķīnā,'' izteicās HRT pilots.

Kartikejans sarunā ar autosport.com žurnālistu arī uzvēra, ka Ķīnas sacīkstes laikā Fetelu boksu celiņā nemeklēs, jo galvenais ir koncetrēties uz sava snieguma demonstrēšanu sacīkstēs, nevis meklēt ķīviņus. "Kāda tam būtu jēga? Gan es, gan viņš izteicām savas domas par notikušo. Tagad mums ir atlicis vien respektēt vienam otru un turpināt darīt savu darbu," atbildot uz žurnālista jautājumu, sacīja Kartikejans.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2012-03-30 15:10, pirms 12 gadiem
ja buutu pieaudzis tad necilaatu sho dzeltenaas preses veertos izteicienus veelreiz

  +4 [+] [-]

, 2012-03-30 15:11, pirms 12 gadiem
Malacis, ļoti profesionāla attieksme

  +4 [+] [-]

, 2012-03-30 15:57, pirms 12 gadiem
kreicakungs rakstīja: ja buutu pieaudzis tad necilaatu sho dzeltenaas preses veertos izteicienus veelreiz
To tu attiecini žurnālistiem, kas noteikti uzdeva attiecīgo jautājumu!

     [+] [-]

, 2012-03-30 17:15, pirms 12 gadiem
Čempiona cienīga rīcība no Kartikejana puses!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-30 17:25, pirms 12 gadiem
tas tak liels sasniegums: sadurties ar pašu Fetelu! un ari ar Batonu. Veseli 2 čempioni aizskarti. Vēl atlicis Šumahers, Hamiltons un Raikonens, bet to varēs izdarīt nākamajā posmā.Kartekijans raksta vēsturi.