Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners neizslēdz iespēju pārvilināt Sainsu uz "Red Bull"

Emils Ozerinskis

Horners neizslēdz iespēju pārvilināt Sainsu uz "Red Bull"
"Red Bull" boss Kristians Horners pārdomās par nākamās sezonas pilotiem. Foto: Zumaperss/Scanpix

Pirmās formulas (F1) iepriekšējo divu sezonu konstruktora kausa ieguvējkomandas "Red Bull" vadītājs Kristians Horners atzinis, ka, iespējams, nākamajā sezonā viņa vadītās komandas pilotu rindas varētu pārstāvēt līdzšinējais konkurents Karloss Sainss.

29 gadus vecais spāņu pilots Karloss Sainss no "Ferrari" ir viens no tikai diviem braucējiem, kurš pēdējā gada laikā spējis kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena bez pasaules čempiona Maksa Verstapena. Otrs bijis Verstapena komandas biedrs "Red Bull" rindās Serhio Peress. Aizvadītajā nedēļas nogalē Sainss Austrālijas GP izcīnīja savu karjeras trešo uzvaru, lai gan tik tikko bija pārcietis apendicīta operāciju.

Šī ir Sainsa pēdējā sezona "Ferrari" rindās, jo sarkanie jau panākuši vienošanos ar septiņkārtējo F1 čempionu Lūisu Hamiltonu par pārcelšanos "Ferrari" automobīlī. Brits ieņems tieši spāņu pilota vietu. Tādēļ uz nākamo sezonu Sainss potenciāli raugās bezdarbnieka statusā.

"Red Bull" boss Kristians Horners sarunā ar medijiem par karjeras trešo uzvaru izcīnījušo spāni teica: "Viņš šobrīd izskatās kā mūsu galvenais ienaidnieks."

Anglis neizslēdza iespēju, ka Sainss varētu tik izskatīts kā nākamā gada buļļu komandas pārstāvis: "Mēs vēlamies nokomplektēt labāko iespējamo pāri "Red Bull" sacīkšu komandā. Dažreiz ir jāpaskatās ārpus baseina. Tur ir ļoti ātrs bezdarbnieks. Tas padara nākamā gada brīvo aģentu tirgu ļoti plūstošu ar pieejamajiem braucējiem."

"Ņemot vērā rezultātus, mēs nevaram izslēgt iespēju [ka Sainss pievienosies "Red Bull"]. Tā kā mums noteikti vajadzēs laiku, lai to apsvērtu. Acīm redzami Čeko [Peress] šodien bija kompromitēts. Viņam bija ļoti labs sezonas sākums, tādēļ mēs neesam panikā, lai pieņemtu lēmumus," par potenciālā nākamās sezonas otrā pilota situāciju izteicās Horners.

Arī meksiknim Peresam pēc šīs sezonas noslēgsies līgums. Ja piepildītos scenārijs, ka Karloss Sainss nākamajā sezonā sēstos pie "Red Bull" formulas stūres, tad tā būtu zīmīga atkal apvienošanās. Sainss savu F1 karjeru sāka 2015. gadā "Red Bull" meitas komandā "Toro Rosso" komandā. Tieši tajā pašā gadā "Toro Rosso" rindās savu debiju piedzīvoja nu jau trīskārtējais pasaules čempions Makss Verstapens.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/1...

  -1 [+] [-]

, 2024-03-25 19:22, pirms mēneša
Es vairs brīžiem nesaprotu, šī ir ziņu vai baumu lapa?

  +1 [+] [-]

, 2024-03-25 19:38, pirms mēneša
Var saprast, ka Emīls F1 neseko līdzi. Lai Čeko par Čīčo nosauktu…

     [+] [-]

, 2024-03-25 19:40, pirms mēneša
Par F-1 ir tā ka tur ir vienmēr tikai baumas, bet parasti tas ir ar pamatojumu.
Sainss tiešām varētu būt uz izķeršanu, tiem kam vajag stabilitāti nevis jauniņos. Viņš var parādīties Mercedes, Aston Martin un pat Sauber jo tie kļūs par Audi, bet Red Bull mazāk ticams dēļ Verstapena.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-25 19:56, pirms mēneša
hantele rakstīja: Var saprast, ka Emīls F1 neseko līdzi. Lai Čeko par Čīčo nosauktu…
Taisnība, kopš Ralfs beidza braukt vairs nesekoju.
Paldies par izrunas izlabošanu! Tekstā koriģēts.

     [+] [-]

, 2024-03-25 20:08, pirms mēneša
Es viņu vietā ņemtu Kārli un Tsunodu. Vismaz ņemot vērā reālākos variantus.

     [+] [-]

, 2024-03-25 20:41, pirms mēneša
rodgerz rakstīja: Es vairs brīžiem nesaprotu, šī ir ziņu vai baumu lapa?
Definē ziņu un definē baumu

  +1 [+] [-]

, 2024-03-25 20:46, pirms mēneša
Zombijs rakstīja: Par F-1 ir tā ka tur ir vienmēr tikai baumas, bet parasti tas ir ar pamatojumu.
Sainss tiešām varētu būt uz izķeršanu, tiem kam vajag stabilitāti nevis jauniņos. Viņš var parādīties Mercedes, Aston Martin un pat Sauber jo tie kļūs par Audi, bet Red Bull mazāk ticams dēļ Verstapena.
Maz ticams vai Sainss 29 gados ies uz Sauber. Audi pēc ienākšanas 2026. gadā, vēl vismaz 2-3 gadus nespēs cīnīties par uzvarām. Nez vai Sainss grib iet uz komandu, kas viņam hipotētiski 33-34 gadu vecumā varētu sākt piedāvāt labu mašīnu.
Domāju, ka Karlos šobrīd ir sajūsmā. Skaidrs, ka viņu grib gan Mercedes, gan Red Bull.
Būtu interesanti viņu redzēt buļļos. Salīdzināt Karlosu un Maksi vienā komandā tagad, desmit gadus vēlāk.
Domāju, ka Sainsa skills ir trīs galvas tiesas pārāks pār Čeko. Skaidrs, ka Maksim ir vairāk dabiskā talanta, bet Sainss ir ļoti spēcīgs tieši tehniski.

     [+] [-]

, 2024-03-25 22:33, pirms mēneša
Baumas, šīs gan nav, RBR tiešām izskata dažādus variantus, šur tur uzpelt pat Alonso, Sainz, Lawsons, Albons u.c.
Var teikt pateicoties Hamiltona pārejai paverās logi un intrigas.

Sainz ir labā formā, kas gan vairāk nācis ar lielu un cītīgu darbu, par ko viņam liels respekts.

     [+] [-]

, 2024-03-26 05:37, pirms mēneša
Noteikti nemtu Sainzu ir pieradijis kad ir atrs un stabils, ir pielicis klat pedeja sezona, runajot par Perezu tad labak atrak mainit tadu pilotu, kur ir garantets kad neuznaks atkal kautkadas mistiskas lejupslides un gandriz pus sezonu brauc viena atruma ar konkurentiem vai sliktak

  +1 [+] [-]

, 2024-03-26 08:37, pirms mēneša
hantele rakstīja: Var saprast, ka Emīls F1 neseko līdzi. Lai Čeko par Čīčo nosauktu…
Iespējams, ka Emīlam, taisot rakstu, fonā skanēja kāds Dzintara Čīčas šlāgeris.