Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mazepins: "Nākotnē strādāšu F1 čempionātā kā uzņēmējs"

Juris Grīns
Juris Grīns

Mazepins: "Nākotnē strādāšu F1 čempionātā kā uzņēmējs"
Ņikita Mazepins. Foto: Haas F1 Team

Krievu autosportists Ņikita Mazepins joprojām nav zaudējis cerību, ka viņam izdosies atgriezties "Formulā 1" pēc kara beigām. Pat tad, ja tas nenotiks, viņš plāno nākotnē strādāt čempionātā kā uzņēmējs.

Mazepins savā vienīgajā F1 sezonā pērn bija lēnākais no braucējiem un punktus neizcīnīja, savukārt pavasarī "Haas" komanda lauza ar viņu noslēgto līgumu, sakarā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā. Kopš tā laika viņš intervijās paudis, ka tas ir netaisnīgi, turklāt nesen arī paziņoja, ka vērsies tiesā, lai no "Haas" piedzītu nesaņemto algu.

Mazepins tagad stāsta, ka pēc kara beigām viņam būs iespēja mēģināt turpināt savu F1 karjeru.

"Man ir pārliecība, ka nākotnē būs iespēja atgriezties," intervijā "Sport-Express" sacīja 23 gadus vecais Mazepins. "Šobrīd esmu saglabājis to pašu svaru un uzturu sevi labā fiziskajā formā, lai gadījumā, ja būs tāda iespēja, es to varētu pilnībā izmantot. Gribu uzsvērt, ka FIA atļauj man startēt pie noteiktiem nosacījumiem. Sportam ir jāapvieno atlēti no dažādām valstīm, un jābūt iespēja cīnīties ar labākajiem. Vienmēr esmu vadījies pēc principa, ka brīdī, kad uzvelc ķiveri, tev nav noteiktas ādas krāsas vai piederības noteiktai valstij."

Lai gan "Haas" komanda nolēmusi pilnībā saraut visas saites, Mazepins uzskata, ka tas neattiecas uz pārējām vienībām. Nākotnē viņš vēlas atgriezties, ja ne kā pilots, tad vismaz uzņēmējs.

"F1 ir privāts bizness, un lēmumus komandas katra pieņem pati," saka Mazepins. ""Haas" komandā tos pieņem pusotrs cilvēks - Ginters Steiners un, ja pats vēlas, tad arī Džīns Hāss. Līdz ar to savu situāciju es nevaru sasaistīt ar visu čempionātu. Es neesmu izslēgts no pilnīgi visa. Vadošās komanda ir vērtas miljardiem dolāru, un domāju, ka kādudien es būšu daļa no šīs industrijas kā uzņēmējs. Bet ar to negrasos sasteigt."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Daily US & World Top News Updates : Public...

  +4 [+] [-]

, 2022-06-29 06:59, pirms 2 gadiem
idi na..j

  +2 [+] [-]

, 2022-06-29 09:39, pirms 2 gadiem
Tu vari būt Pedofīls, izvarotājs okupants un terorists, bet uzliekot ķiveri visi vienādi? Hvz...

     [+] [-]

, 2022-06-29 11:19, pirms 2 gadiem
Nebūšu pārsteigts, ja viņš tiešām arī atgriezīsies... tiklīdz karš būs beidzies tā visticamāk viss tiks aizmirsts un piedots (gluži kā tas bijis ar Gruziju (2008) un Krimu (2014))... it īpaši, ja tu esi naudīgs... nauda daudziem ir svarīgāka par sirdsapziņu...

kā pilots gan diez vai vairs atgriezīsies... ja nu vienīgi rezerves...

     [+] [-]

, 2022-06-29 11:59, pirms 2 gadiem
Cerēsim, ka taisnība uzvarēs, un krievi ar izskalotām smadzenēm paliks Krievijā.

     [+] [-]

, 2022-06-29 14:42, pirms 2 gadiem
Ruskij MazeSPIN-iģi na.uj!😂