Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

'Audi' vadība jau veikusi pārrunas ar Šūmaheru

Juris Grīns
Juris Grīns

'Audi' vadība jau veikusi pārrunas ar Šūmaheru
Miks Šūmahers. Foto: Motorsport.com

Kamēr Mika Šūmahera nākotne F1 čempionātā šobrīd neizskatās pārāk spoža, neoficiāli zināms, ka par savu pilotu vācieti vēlētos redzēt "Audi" komanda.

Sacensībās ASV Šūmahers piedzīvoja kārtējo vilšanos. "Haas" vadītājs Ginters Steiners pirms sacīkstēm žurnālistiem neslēpa, ka pilotam jāizcīna punkti, lai tiktu pie jauna līguma. Kamēr komandas otrs pilots Kevins Magnusens to paveica, Šūmahers ar bojātu mašīnu atkal palika bez punktiem.

Jautāts par to, vai šis rezultāts varētu nozīmēt netikšanu pie līguma uz nākamo gadu, Šūmahers sacīja: "Šajā sacīkstē mēs bijām tuvu punktiem. Domāju, ka komanda zina un redz, uz ko esmu spējīgs. Visi redzēja, ka esmu ceļā uz punktiem, tāpēc ir ļoti sāpīgi, ka neizdevās to iegūt. Bet ātrums man ir."

Ja Šūmahers pie jauna līguma ar "Haas" netiks, vieta citā komandā viņam neatradīsies - pārējās vienības sastāvus 2023. gadam jau apstiprinājušas. 23 gadus vecais pilots nākamo sezonu varētu izlaist vai arī pavadīt rezerves braucēja statusā.

"Es domāju, ka gada pārtraukums tādam pilotam kā viņš nenāktu par sliktu," uzskata bijušais F1 braucējs Kristians Danners. "Viņš aizvien vēl ir tik jauns, ka varētu pēc tam viegli turpināt savu karjeru."

Tikmēr Vācijā labi zināmais F1 žurnālists Ralfs Bahs ir pretējās domās, turklāt viņš apgalvo, ka ar Šūmaheru jau pārrunas veikusi "Audi" rūpnīca. Kā zināms, no 2026. gada tā kopā ar "Sauber" uzsāks dalību F1 čempionātā, tomēr reāla ietekme šajā vienībā vāciešiem būs jau 2024. gadā, kad būs beidzies sadarbības līgums ar "Alfa Romeo". Tā būtu Šūmahera iespēja atgriezties.

"Viss atkarīgs, kā Miks pārdzīvos 2023. gadu," uzskata Bahs. "Jo es redzu, ka viņa nākotne saistās ar "Audi". Viņi grib viņu pie sevis, un sarunas jau ir notikušas. To, ka sarunas ir bijušas, es zinu droši."

Jautāts par to, vai Šūmahers varētu tikt nolīgts, "Audi" F1 projekta vadītājs Adams Beikers sacīja: "Ja godīgi, vācu pilots mums interesētu. Tomēr galīgo lēmumu mēs pieņemsim balstoties uz braucēja sniegumu, nevis tautību."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

  -2 [+] [-]

, 2022-10-27 10:47, pirms 2 gadiem
Puika savu likteni izčakarēja brīdī, kad rāvās uz Ferrari... Būtu ņēmis meršā piedāvājumu un iespējams jau šobrīd būtu brauci Luisa vietā...ņemot vērā, ka Luiss jau noriets, kad jauneklim šobrīd tieši otrādi deg acis...
Pieredze rada, ka lielām zvaigznēm tie bērni nespēj atkārtot tēva vai mātes sasniegumus šādu vai tādu iemeslu dēļ.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-27 11:07, pirms 2 gadiem
Kas tas par ubagu Kristianu Danneru. 36 gonkas karjerā un kaut ko vēl atļaujas komentēt 🤮

     [+] [-]

, 2022-10-27 14:36, pirms 2 gadiem
Tupais_autors rakstīja: Kas tas par ubagu Kristianu Danneru. 36 gonkas karjerā un kaut ko vēl atļaujas komentēt 🤮
Tu esi veicis 0 sacensības, ja vien neskaita tās kuras esi pavadījis dīvānā kā eksperts un tajā pat brīdī Tu arī komentē... Ironiski