Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons pagarinās līgumu ar "McLaren" vēl uz trim sezonām

Juris Grīns
Juris Grīns

Batons pagarinās līgumu ar "McLaren" vēl uz trim sezonām
Džensons Batons
Foto: Sutton Motorsport/Scanpix

F1 komanda "McLaren" gatavojas pagarināt līgumus ar saviem pašreizējiem pilotiem Džensonu Batonu un Serhio Peresu.

"McLaren" šogad aizvada vienu no savām sliktākajām sezonā vēsturē, taču ir pilnīgi skaidrs, ka vainojamas vājajos rezultātos ir mašīnas, nevis braucēji. Batons šobrīd kopvērtējumā ir devītais, bet Peress ierindojas 12. vietā.

"Domāju, ka šie puiši ir pelnījuši jaunu līgumu," stāsta Vitmāršs. "Savu darbu viņi ir izdarījuši pietiekami labi, turklāt viņi ir lielisks braucēju pāris. Viņi nākamajai sezonai ir pelnījuši labāku mašīnu un mēs ceram tādu dot."

Diezgan droši var apgalvot, ka abi piloti piekritīs pagarināt līgumu, lai gan Beļģijas "Grand Prix" nedēļas nogalē izplatījās baumas, ka arī Batons varētu nomainīt komandu pirms nākamās sezonas. Tiesa, šīs spekulācijas drīzāk radās tikai tādēļ, ka "McLaren" vēl nebija pasteigušies ar jauna līguma piedāvāšanu.

"Es vēlos šeit braukt arī nākošgad, taču no komandas vēl neesmu dzirdējis apstiprinājumu," vēl brīvdienās skaidroja Batons. "Nākas to gaidīt."

Šodien gan laikrakstā "The Times" parādījās informācija, ka Batons jau gatavojas parakstīt jaunu kontraktu uz trim nākamajām sezonām, ar algu 14 miljoni eiro gadā. Oficiālo paziņojumu komanda sniegšot nākošnedēļ, kad atzīmēs savu 50 gadu jubileju.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-27 17:48, pirms 11 gadiem
Pareizs lemus no abam pusem, kamer nebus normals otrs braucejs, labs pirmais numurs un ja paradas kads labaks par vinu, tad Batons ideals otrais numurs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-27 18:49, pirms 11 gadiem
Emka9595 rakstīja: JB tiesham malacis perezu gan atlais vajadzetu un kadu citu vinu vieta
Perezs = nauda, nauda, nauda...

  +2 [+] [-]

, 2013-08-27 19:34, pirms 11 gadiem
killo2000 rakstīja: Perezs = nauda, nauda, nauda...
Neteiktu arī, ka slikti brauc... Un to jau viņš parādīja Sauberā!

     [+] [-]

, 2013-08-27 22:50, pirms 11 gadiem
Forši, Batonam jāpaliek, komandai tiešām tikai jāspiestrādā pie mašīnas gatavības un viss būs ok!