Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: "Lai apmaksātu Verstapenu un Hamiltonu, mums nāktos pārdot rūpnīcu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Horners: "Lai apmaksātu Verstapenu un Hamiltonu, mums nāktos pārdot rūpnīcu"
Makss Verstapens un Lūiss Hamiltons.

Kristians Horners atzinis, ka Lūiss Hamiltons pirms kāda laika veicis sarunas ar "Red Bull", tomēr titulētais pilots nekļūs par komandas biedru Maksam Verstapenam kaut vai tāpēc, ka finansiāli to būtu grūti atļauties.

Hamiltona nākotne aizvien ir neskaidra, jo sezonas izskaņā viņa līgums ar "Mercedes" beigsies, bet jauns aizvien nav parakstīts. Abas puses jau krietnu laiku atpakaļ izteicās, ka jauna līguma noslēgšana ir tikai formalitāte, taču tas tā arī nav noticis.

Izplatījās baumas, ka Hamiltons varētu kļūt par "Ferrari" pilotu, bet tagad "Red Bull" vadītājs Horners izteicies, ka veiktas sarunas ar septiņkārtējo F1 čempionu, lai gan tas noticis ne pēdējā laikā. Viņš arī pamato, kāpēc Hamiltons nekļūs par Verstapena pārinieku.

"Pagātnē ir bijušas pāris reizes, kad esam veikuši dažas pārrunas par iespēju viņam pievienoties "Red Bull" komandai, bet tas nav noticis pēdējā laikā," pastāstīja Horners. "Nesenajā pagātnē mēs šādu iespēju neesam apsvēruši. Kaut vai lai tikai samaksātu algu šiem diviem pilotiem, mums nāktos pārdot rūpnīcu. Luiss bez šaubām ir lielisks pilots, un es ceru, ka viņš šeit būs vēl daudzus gadus."

Horners piebilda, ka Hamiltons izrādīja lielu interesi par pievienošanos "Red Bull" pagājušās desmitgades sākumā. Arī toreiz šī bija dominējošā vienība F1 čempionātā un Sebastians Fetels tās sastāvā izcīnīja četrus titulus.

"Laikā no 2010. līdz 2013. gadam viņš gribēja pievienoties un braukt "Red Bull"," neslēpj Horners. "Bet toreiz mums bija Sebastians un tad mums būtu divi alfa piloti, kam nebūtu nekādas jēgas."

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Coverage, Results &...