Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstouns: "Fetelam būtu jābeidz domāt par politiku"

Juris Grīns
Juris Grīns

Eklstouns: "Fetelam būtu jābeidz domāt par politiku"
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com

Bijušais F1 čempionāta vadītājs Bernijs Eklstouns aicinājis četrkārtējo pasaules čempionu Sebastianu Fetelu beigt domāt par politiska rakstura jautājumiem un pasaules glābšanu, bet tā vietā atkal pilnībā koncentrēties sacīkstēm. Eklstouns gan netic, ka Fetelam vēl būs iespēja startēt kādā no vadošajām komandām.

Visus savus F1 titulus Fetels guva "Red Bull" komandas sastāvā, pēc tam startēja "Ferrari", taču vairs par čempionu nekļuva, savukārt kopš pagājušā gada viņš ir "Aston Martin" pilots. Tieši pēdējos gados Fetels sācis publiski izrādīt interesi par dažādiem pasaules nākotnei svarīgiem jautājumiem, ieskaitot piesārņojuma mazināšanu, tāpat steidz aizstāvēt dažādas minoritātes.

"Šobrīd viņš nekoncentrējas," intervijā vācu RTL sacīja Eklstouns. "Iepriekš, kad viņš izcīnīja uzvaras, Sebs nezināja, kas pasaulē notiek, un viņam tas nerūpēja. Tagad viņam tas rūp, un viņš domā par pasaules nākotni. Manuprāt, viņam ir taisnība, bet es nedomāju, ka viņam šī iemesla dēļ vajadzētu izmantot savu stāvokli."

Tomēr Eklstouns uzskata, ka Fetels savu talantu vēl nav zaudējis: "Visu nosaka citas lietas, kas stāv aiz tā, un kuru dēļ viņam nav viegli atkal būt tādam, kāds viņš bija agrāk. Es gribētu viņu redzēt citā mašīnā, tādā, ar kādu brauc Makss Verstapens."

Pats 91 gadu vecais brits gan netic, ka diez vai Fetels vēl atgriezīsies kādā no vadošajām komandām. Viņš uzskata, ka vācu pilots pagarinās līgumu ar "Aston Martin".

"Šķiet, viņi ir apmierināti ar to, ka Sebs brauc pie viņiem," saka Eklstouns. "Visi ar viņu ir apmierināti. Vairāk jādomā, vai viņš nebūs nolēmis "Formulu 1" pilnībā iemainīt ar politiku."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2022-06-28 07:56, pirms 2 gadiem
Kopš nokrāsoja ķiveri varavīksnes krāsās pilnīgs cirvis palicis. Hamiltons tāds pats. Abi uzvedās, kā Grēta Tūnberga. Viņi izmanto savu popularitāti, lai bīdītu globālistu idejas. Vai viņiem liek to darīt, vai paši tādi apzinīgi palikuši nezinu.

     [+] [-]

, 2022-06-28 09:58, pirms 2 gadiem
9one rakstīja: Kopš nokrāsoja ķiveri varavīksnes krāsās pilnīgs cirvis palicis. Hamiltons tāds pats. Abi uzvedās, kā Grēta Tūnberga. Viņi izmanto savu popularitāti, lai bīdītu globālistu idejas. Vai viņiem liek to darīt, vai paši tādi apzinīgi palikuši nezinu.
Pēc leksikas var just, ka pārāk daudz krievu propagandas esi saklausījies. Mākslīgi izdomājat tādu "globālistu ideja" kastīti, kurā nedomājot automātiski iebāžat jebko, ko pasaka progresīvs rietumnieks. Un automātiski jau "zinat", ka tas ir slikti.
Slēpts komentārs: damokla_zobens_22

  -1 [+] [-]

, 2022-06-28 12:48, pirms 2 gadiem
Puertoriko rakstīja: Pēc leksikas var just, ka pārāk daudz krievu propagandas esi saklausījies. Mākslīgi izdomājat tādu "globālistu ideja" kastīti, kurā nedomājot automātiski iebāžat jebko, ko pasaka progresīvs rietumnieks. Un automātiski jau "zinat", ka tas ir slikti.
Pēc tavas leksikas sanāk, ka esi gejs kurš baidās no krieviem.

  +2 [+] [-]

, 2022-06-28 13:14, pirms 2 gadiem
Es ziņas lasu, gan angliski, gan krieviski. Propoganda ir milzīga abās pusēs. Gan krievi melo, gan rietumi. Gan KGB, gan CIA propogandē jau kopš aukstā kara sākuma. Tam kuram tas nav skaidrs, tas pats ir kādas propogandas upuris.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-28 15:14, pirms 2 gadiem
9one rakstīja: Pēc tavas leksikas sanāk, ka esi gejs kurš baidās no krieviem.
Tā tev var sanākt tikai tāpēc, ka spēj domāt tikai iepriekš iedomātās kastītēs. Man tev ir jaunumi - es ne tikai nepieminēju gejus, es pat NEPADOMĀJU par šo jautājumu, kas man absolūti neinteresē. Bet tādiem kā tev viss sazombēts vienā putrā - geji, klimats, globālisti.
Būsi no tiem, kas mājai neuzliek saules paneli, jo esi izdomājis saistību ar gejiem?

     [+] [-]

, 2022-06-28 15:36, pirms 2 gadiem
9one rakstīja: Es ziņas lasu, gan angliski, gan krieviski. Propoganda ir milzīga abās pusēs. Gan krievi melo, gan rietumi. Gan KGB, gan CIA propogandē jau kopš aukstā kara sākuma. Tam kuram tas nav skaidrs, tas pats ir kādas propogandas upuris.
Tev pašam šķiet, ka esi pateicis kaut ko gudru kad saki muldamo frāzi "melo abas puses", bet tas tikai nozīmē, ka informāciju esi spējīgs uztvert ļoti virspusēji un vispārīgi, nevis konkrēti.
Ja tu no aukstā kara laika seko arī krievu ziņām un joprojām neesi sapratis, ka tur praktiski nepārtraukti gandrīz 100% ir meli un fantāzija, nu tad man ļoti žēl tevis.
Nē, es nesaku, ka kāds būtu svētais un nekad nemelotu, protams, ne. Bet ja melu attiecība ir tik nospiedoši vienai pusei pārsvars, tad piedod, bet muldamteksts "melo abas puses" tikai parāda, ka esi krievu muldammašīnas upuris, nevis esi tik gudrs, kā pats domā.

     [+] [-]

, 2022-06-28 17:46, pirms 2 gadiem
Puertoriko rakstīja: Tev pašam šķiet, ka esi pateicis kaut ko gudru kad saki muldamo frāzi "melo abas puses", bet tas tikai nozīmē, ka informāciju esi spējīgs uztvert ļoti virspusēji un vispārīgi, nevis konkrēti.
Ja tu no aukstā kara laika seko arī krievu ziņām un joprojām neesi sapratis, ka tur praktiski nepārtraukti gandrīz 100% ir meli un fantāzija, nu tad man ļoti žēl tevis.
Nē, es nesaku, ka kāds būtu svētais un nekad nemelotu, protams, ne. Bet ja melu attiecība ir tik nospiedoši vienai pusei pārsvars, tad piedod, bet muldamteksts "melo abas puses" tikai parāda, ka esi krievu muldammašīnas upuris, nevis esi tik gudrs, kā pats domā.
Nav jēgas ar tevi runāt. Ir skaidrs, ka esi vel lielāks dalbajobs nekā Fetels! Tu vispār zini kas ir ASV demokrāti un globālisti vai tā arī ir krievu propoganda tavā kastē?