Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" pieļauj, ka Alonso aizies no F1, bet viņa vietā stāsies Rikjardo

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" pieļauj, ka Alonso aizies no F1, bet viņa vietā stāsies Rikjardo
Fernando Alonso
Foto: LAPRESSE/Scanpix

"McLaren" komandas vadība atzīst, ka ir iespējama Fernando Alonso aiziešana no F1 čempionāta pēc šīs sezonas beigām, tāpat arī reizē apstiprinot, ka sāktas pārrunas ar tagadējo "Red Bull" pilotu Danielu Rikjardo.

Ņemot vērā, ka "Formulā 1" šobrīd Alonso nav iespēju cīnīties par uzvarām, bet viņa kvēls sapnis ir iegūt "Triple Crown" titulu, līdz kam vēl nepieciešama tikai uzvara "Indy 500" autosacīkstēs, pastāv ļoti liela varbūtība, ka tieši šim mērķim spānis veltīs visu uzmanību 2019. gada sezonā.

"Fernando vēl nav pieņēmis lēmumu," stāsta "McLaren" izpilddirektors Zeks Brauns. "Mums ar viņu ir ļoti labas attiecības, viņš jau ilgi ir kopā ar mums. Lēmums būs atkarīgs no tā, kā progresēs mūsu F1 auto un, kur mēs vēl nolemsim startēt. Esmu optimists, cerot, ka Fernando paliks ģimenē un turpinās braukt F1 čempionātā. Kamēr vien ir sajūta, ka varam spert soli uz priekšu, domāju, ka "Formula 1" ir tas, kas viņu interesē visvairāk."

Alonso vēlmei turpināt F1 karjeru par labu noteikti nenāca "McLaren" sniegums Francijas posmā, kad abi oranžie spēkrati bija vieni no lēnākajiem trasē. "McLaren" sacīkšu direktors Eriks Buljē atzīst, ka šis bijis komandas sliktākais sniegums līdzšinējā 2018. gada sezonā, reizē gan cerot, ka šis tomēr paliks izņēmuma gadījums.

Tāpat Buljē atklāti pavēstījis, ka notiek sarunas par iespējamo Daniela Rikjardo pievienošanos komandai, par ko jau aktīvi baumoja presē iepriekšējā nedēļā.

"Mēs mīlam Danielu, es pats personīgi viņu pazīstu jau daudzus gadus," stāta Buljē. "Ja pilotu tirgū parādās tāda kalibra sportists, mums ir jālūkojas, vai ir iespējamas kādas pārrunas. Tomēr šobrīd vēl ir pāragri runāt par mūsu iespējamo komandas sastāvu nākotnē. Pagaidām ar viņu tiek veiktas normālas, džentlmeniska rakstura sarunas."

Izmantotie resursi:
F1Today.net

     [+] [-]

, 2018-06-26 12:11, pirms 6 gadiem
Tipisks attīstības scenārijs Alonso formātā būtu pieņemt lēmumu par nespējīgā Mclaren pamešanu un pāriešanu uz Indy, lai nākamsezon attaptos pie tā, ka Mclaren ir progresējuši un atgriezušies cīņā par uzvarām.
Nespēju iedomāties nevienu citu F1 pilotu, kurš būtu pieļāvis tik daudz nepareizu lēmumu savā karjerā.

     [+] [-]

, 2018-06-26 12:12, pirms 6 gadiem
Alonso bēgs prom no tās miskastes. Un tiešām Rikjardo ir tik traks, lai ietu uz to miskasti?

     [+] [-]

, 2018-06-26 16:05, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Tipisks attīstības scenārijs Alonso formātā būtu pieņemt lēmumu par nespējīgā Mclaren pamešanu un pāriešanu uz Indy, lai nākamsezon attaptos pie tā, ka Mclaren ir progresējuši un atgriezušies cīņā par uzvarām.
Nespēju iedomāties nevienu citu F1 pilotu, kurš būtu pieļāvis tik daudz nepareizu lēmumu savā karjerā.
Lēmums jau bija pareizs ar Ferrari, tik Ferrari 2010.pēdējā gonkā uzrāvās uz Webera pitstopu, tāpēc palika aiz Petrova, savukārt 2012.gadā Grožāns un co palīdzēja dzēst vairāk kā 40 punktu pārsvaru.
Par McLaren - tur ieberziens ir gan Alonso, gan McLaren, gan Honda. Tomēr Alonso sniegums ir atzīstams, jo ar to šrotu punktos bija jāmāk iebraukt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-26 18:35, pirms 6 gadiem
archdevil rakstīja: Lēmums jau bija pareizs ar Ferrari, tik Ferrari 2010.pēdējā gonkā uzrāvās uz Webera pitstopu, tāpēc palika aiz Petrova, savukārt 2012.gadā Grožāns un co palīdzēja dzēst vairāk kā 40 punktu pārsvaru.
Par McLaren - tur ieberziens ir gan Alonso, gan McLaren, gan Honda. Tomēr Alonso sniegums ir atzīstams, jo ar to šrotu punktos bija jāmāk iebraukt.
Hondu es nevainotu vairāk Mclaren jo tieši mclaren visu steidzināja sakarā ar Hondu. Ar Renault nav dziļi labāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja