Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 komandas paziņojušas prezentāciju datumus

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 komandas paziņojušas prezentāciju datumus
Foto: Red Bull Racing

"Haas" ir pēdējā no F1 komandām, kas izziņojusi savas prezentācijas datumu. Jau 31. janvārī tā atrādīs nākamās sezonas mašīnu krāsojumu.

Lai gan "Haas" bija pēdējā, kas paziņoja prezentācijas dienu, amerikāņu komanda kļūs par pirmo, kas atrādīs jaunās krāsas. Laikā līdz 16. februārim paredzētas arī pārējās prezentācijas.

Pirms gaidāmās sezonas "Haas" piedzīvojusi visai lielas pārmaiņas, jo sastāvu papildinājis Niko Hilkenbergs, kurš šogad kļūs par komandas biedru Kevinam Magnusenam, bet par vienības galveno sponsoru kļuvis finanšu nozares uzņēmums "MoneyGram".

Līdzīgi kā paredzējušas "Williams" un "AlphaTauri" komandas, arī "Haas" savā prezentācijā vēl neatrādīs jauno auto, bet gan tikai krāsojumu. Pilnīgi visi jaunie 2023. gada modeļi būs redzami testos, kas no 23. līdz 25. februārim notiks Bahreinā.

Pēc pirmās prezentācijas sekos čempionvienība "Red Bull", kam atrādīšanās līdzjutējiem paredzēta 3. februārī Ņujorkā. "Ferrari" vienība savu jauno spēkratu demonstrēs 14. februārī, bet "Mercedes" - dienu vēlāk.

2023. gada F1 prezentācijas:

DatumsKomanda
31. janvārisHaas
3. februārisRed Bull
6. februārisWilliams
7. februārisAlfa Romeo
11. februārisAlphaTauri
13. februārisAston Martin
13. februārisMcLaren
14. februārisFerrari
15. februārisMercedes
16. februārisAlpine

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs