Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstouns: "Mihaels Šūmahers spētu apturēt sava dēla kritizēšanu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Eklstouns: "Mihaels Šūmahers spētu apturēt sava dēla kritizēšanu"
Miks Šūmahers. Foto: Motorsport.com

Kādreizējais "Formula 1" boss Bernijs Eklstouns uzskata, ka Mihaels Šūmahers noteikti izbeigtu kritiku, kas šobrīd tiek vērsta viņa dēla Mika virzienā.

Aizvadot otro sezonu čempionātā, Šūmahers regulāri piekāpjas otram "Haas" pilotam Kevinam Magnusenam, tāpat bieži piedzīvo avārijas. Eklstouns tomēr atsakās apgalvot, ka šim pilotam pietrūkstu talanta.

"Mēs nezinām, cik laba vai slikta ir viņa mašīna," Vācijas medijam NTV sacīja Eklstouns. "Ir ārkārtīgi svarīgi, vai šī mašīna atbilst viņa braukšanas stilam vai nē."

Šūmahers kritizēts ne vien no malas, bet arī komandas vadītāja Gintera Steinera puses.

"Mikam nav nepieciešams, ka cilvēki viņam to visu laiku atgādina," teica Eklstouns. "Viņam ir vajadzīgs kāds, kurš palīdzētu, nevis par daudz kritizētu."

Eklstouns arī uzskata, ka, ja Mihaels Šūmahers būtu pie labas veselības, viņš ātri vien šo kritiku pret savu dēlu spētu pieklusināt: "Ja Mihaels šeit būtu, viņš pateiktu Ginteram, kur jāiet. Tas daudz palīdzētu."

Lai vai kā, Eklstouns uzskata, ka Šūmahera karjera ir apdraudēta.

"Ja viņš neapmierina komandu, un tā viņu izmet ārā, jautājums ir, vai kāda cita komanda viņu pieņems," sacīja 91 gadu vecais brits. "Šobrīd viņam ir grūtības, un viņš cer, ka kāds viņam dos iespēju. Spējas Mikam ir. Viss atkarīgs, vai kāda komanda gribēs paņemt viņu un gribēs noskaidrot, vai viņš ir tikpat labs pilots kā tēvs. Es gribētu viņu redzēt citā, konkurētspējīgākā mašīnā. Es gribētu viņu redzēt "Mercedes" komandā. Tas būtu jauki."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com