Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens kritizē "Netflix" seriālu un atsakās tajā filmēties

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens kritizē "Netflix" seriālu un atsakās tajā filmēties
Makss Verstapens. Foto: Bryn Lennon/POOL/EPA/Scanpix

F1 pasaules čempionāta līderis Makss Verstapens atteicies filmēties "Netflix" seriāla "Drive to Survive" jaunākajā sezonā, sakot, ka tā veidotāji krietni pārspīlē notikumus.

Šobrīd ir izrādītas jau trīs dokumentālā seriāla "Formula 1: Drive to Survive" sezonas, padziļināti un dramatiski atspoguļojot notikumus F1 čempionātā. Seriāla nākamā sezona iznāks nākamajā pavasarī un tajā būs stāstīts par 2021. gada notikumiem F1 pasaules čempionātā. Tomēr Verstapens filmēšanā nepiedalīsies.

"Viņi ir izgudrojuši vairākus konfliktus, kas patiesībā nemaz nepastāvēja, tāpēc izlēmu nebūt daļa no tā visa, un pēc tam vairs neesmu sniedzis viņiem nekādas intervijas, jo tad viņiem nebūs par mani ko parādīt," skaidro sportists, kurš ir viens no šīs sezonas galvenajiem personāžiem. "Es neesmu tā persona, kurai patiktu dramatiski šovi, gribu, lai tiktu atspoguļotas reālas lietas un fakti."

Verstapens uzskata, ka "Netflix" vēlas viņu parādīt kā pārgalvīgu pilotu, kas neesot patiesība.

"Problēma ir tā, ka viņi vienmēr uztaisīs no tevis to, ko paši grib, lai ko arī tu neteiktu," sarūgtināts ir "Red Bull" komandas pilots. "Ja viņi gribēs, liks man izskatīties pārgalvīgam pilotam vai jebkādam, kas vien iederas viņu stāsta sižetā."

Lai gan arī Verstapena komandas biedrs Serhio Peress uzskata līdzīgi, viņš tomēr "Netflix" seriāla veidotājiem nav atteicis.

"Tā ir patiesība, ka viņi, iespējams, rada sensacionālismu," saka Peress. "Tas ir šovs, taču tas nāk par labu mūsu čempionātam, tas dod labumu līdzjutējiem, tāpēc man nav nekas pret."

Tikko notikušajā pasaules mēroga aptaujā par F1 pilotiem Verstapens iebalsots kā populārākais šī brīža pilots.

"Tagad mana dzīve ir pilnīga," izdzirdējis par šiem jaunumiem, joko Verstapens. "Tagad beidzot varu beigt karjeru. Ja nopietni, protams, vienmēr ir jauki, ka ir cilvēki, kuriem es patīku, bet es nestartēju sacīkstēs, lai kādam patiktu. Esmu šeit, lai paveiktu iespējami vairāk un uzvarētu."

Izmantotie resursi:
grandpx.news