Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels aicina nevainot viņu par garlaicīgajām F1 sacīkstēm

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels aicina nevainot viņu par garlaicīgajām F1 sacīkstēm
Singapūras "Grand Prix" starts
Foto: SCANPIX SWEDEN

Sebastjans Fetels aicina tos F1 līdzjutējus, kas izsmej viņa uzvaras, nevainot viņu par to, ka sacensības mēdz būt garlaicīgas.

Vairākas reizes pēc izcīnītām uzvarām interviju laikā uz pjedestāla F1 līdzjutēji ir izsvilpuši Fetelu. Izņēmums nebija arī svētdien notikušās sacensības Singapūrā, kur vācietis bija absolūti ātrākais un neviena neatstāja ne mazākās cerības uz pirmo vietu. Fetels uzskata, ka viņu izsvilpj galvenokārt "Ferrari" līdzjutēji.

"Tas nepavisam nav jauki, taču, ja paskatamies uz tribīnēm, tad vairums līdzjutēju ir ģērbušies sarkanā," saka Fetels. ""Ferrari" komandai ir spēcīga fanu bāze un F1 tradīcijas. Viņi šeit ir ilgāk par mums un viņu komanda ir guvusi vairāk panākumus par jebkuru citu. Tomēr arī zilās "Red Bull" krāsas redzamas arvien vairāk. "Ferrari" līdzjutēji kļūst emocionāli, kad neuzvar un viņiem nepatīk, kad uzvar citi. Es nedodu viņiem tās aizraujošākās sacīkstes, taču dienās, kad uzvaru, man tas tiešām nav svarīgi."

Fetels uzskata, ka tie cilvēki, kas viņu izsvilpj, ir vieni un tie paši.

"Domāju, ka viņi brauc pa sacīkstēm un ir pietiekami turīgi, lai varētu apmeklēt daudzus posmus," uzskata Fetels. "Kamēr vien viņi svilpj, mēs labi darām savu darbu. Tomēr trasē bija arī Vācijas karogi, parādes aplis bija jauks un arī aplī pēc finiša daudzi man applaudēja."

Trīskārtējais F1 čempions, kuri ir ļoti tuvu savam ceturtajam titulam, paskaidro, ka "Red Bull" komandas pārākums ir smaga darba rezultāts: "Tas nenotiek tāpat vien. Tas nepavisam nebija viegli, visu nedēļas nogali aizvadīt bez problēmām. Es zinu, cik daudz darba tajā visā ir ielikts. Komanda iegulda ļoti daudz un, ja mums ir bijusi tāda priekšrocība šādi kontrolēt sacīksti, tas ir tikai pateicoties daudzajām vēlajām nakts darba stundām un atdeves dēļ, ko katrs darbinieks velta komandai."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

1 2 39 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2013-09-23 12:29, pirms 11 gadiem
Gribētu redzēt kādus sasniegumus Fetels spētu izcīnīt ferrari formulā, un kādus Alonso - Red bull formulā

  +4 [+] [-]

, 2013-09-23 12:33, pirms 11 gadiem
Jā, jā Fettel, mierini sevi ar domu, ka tie ir vieni un tie paši, pāris simti cilvēku, kuri ceļo pa pasauli, posmu no posma, lai tikai tevi izsvilptu Visa pārējā pasaule tevi mīl.
Nevienam nepatīk redzēt, kad pirmajā vietā braucošajam bez lielas piepūles ir iespējams veikt apli par 2 sek. aplī ātrāk kā tuvākajam sekotājam. Tas jau kļūst par absurdu, drīz Bērnijam būs jātiek vaļā no Ņūvija lai tikai sacīkstes būtu skatāmas.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-23 12:36, pirms 11 gadiem
Vetelam vienkārši nevajag ņemt galvā šo pūli, kas sastāv galvenokārt no Ferāri faniem. Nav viņam jājūtas vainīgam,ka RB&Co (pašu ieskaitot), ka viņi ir pastrādājuši labāk nekā citas konkurentu komandas.
Tiem, kas apšauba Vetela meistarību, der atcerēties ka viņš arī citās F-1 komandās kurās brauca, ar mazāk konkurēt spējīgām formulām uzrādīja pat ļoti atzīstamus rezultātus.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 12:38, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Gribētu redzēt kādus sasniegumus Fetels spētu izcīnīt ferrari formulā, un kādus Alonso - Red bull formulā
To mes nekad neuzzinasim, tiesi tapat vai Sumis butu savus titulus savacis kada cita komanda, japaveicas trapities pareiza laika pareiza vieta, ka ari lai komanda tiesi preks sava lidera buve masinu, jo nevar but ka tada atskiriba piemeram Fetalam starp Verbru, vai Alonso starp Masu vai ka toreiz Sumaheram starp Barikello.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 12:43, pirms 11 gadiem
Feteļš smagi kļūdās.
Šumakeru arī izsvilpa, kad viņš brauca Ferrari, jo nevienam neinteresē tas braucējs, kurš uzvar tikai un vienīgi tāpēc, ka stūrē daudz pārāku aparātu nekā tas ir citiem. Un izsvilpšana palielinājās pēc Austrijas GP varoņdarbiem.
Es arī vakar bļaustījos un lamājos uz operatoriem, kuri atļāvās parādīt kā finišē vientuļš braucējs, kamēr aizmugurē notikās karstas cīņas par 7.-11. vietu + Webers izstājās. Pat Sky un RTL komentētāji teica "schade", ka mēs neredzējām pēdējo apli no 7-10.vieta + Webers!!! Komentētāji, kuri vairāk vai mazāk ir vācu braucēju fani, bija vīlušies, ka parādīja finišu (kurā vēl finišē ar 30sek atstarpi) nevis cīņu.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 12:47, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tiem, kas apšauba Vetela meistarību, der atcerēties ka viņš arī citās F-1 komandās kurās brauca, ar mazāk konkurēt spējīgām formulām uzrādīja pat ļoti atzīstamus rezultātus.
Fetels nav braucis citas komandas, jo toreiz kad iesaka braukt Toro Rosso viniem bija identiskas masianas ar Red Bull tikai dzineji atskiras. Toreiz vel atlava abam komandam izmantot vienadas sasijas. Citas komandas vins ir bijis tikai testpilots. Tacu tas vinu nepadara mazak talantigu, gan jau vins tiks sava sapnu Ferrari un tad redzesim, pec gada vai diviem vins noteikti tur bus.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-23 12:47, pirms 11 gadiem
Fetel atkaapies!

     [+] [-]

, 2013-09-23 13:01, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Fetels nav braucis citas komandas, jo toreiz kad iesaka braukt Toro Rosso viniem bija identiskas masianas ar Red Bull tikai dzineji atskiras. Toreiz vel atlava abam komandam izmantot vienadas sasijas. Citas komandas vins ir bijis tikai testpilots. Tacu tas vinu nepadara mazak talantigu, gan jau vins tiks sava sapnu Ferrari un tad redzesim, pec gada vai diviem vins noteikti tur bus.
Kad R. Kubica tika savainots, maigi sakot, ne pārāk konkurētspējīgā BMW Sauber Vetels debitēja F1 sacīkstēs un nobrauca vienu sacīksti viņa vietā. Vācietis finišēja astotais un izcīnīja vienu punktu, tādējādi kļūstot par jaunāko pilotu, kurš ir izcīnījis kādu punktu Formula 1 sacīkstēs.
Jā, Torro Roso bija/ir RB meitas komanda, bet nekad tā nav bijusi īsti konkurētspējīga ar citām F-1 Top komandām, un tāpēc Vetela uzvara ar šo formulu ir labs meistarības rādītājs.

  +7 [+] [-]

, 2013-09-23 13:17, pirms 11 gadiem
To vienu saciksti ieks BMW es isti par raditaju neuzskatu, veiksmes faktors un toreiz Fetels ar Torro Rosso uzvareja lietus laika, kas ari ir savadak. Nu lab ir tur meistariba, bet sadi pagaisgad izsava ari Maldonada viena uzvara, Peres otra, tresa vieta un pat Kobajasi tresa vieta. Bet kur kur vini ir sogad...

  -3 [+] [-]

, 2013-09-23 13:23, pirms 11 gadiem
Suņi rej bet karāvāna iet tālāk. Tāpat daudziem savā laikā nepatika Šūmahers ar savu pārākumu trasē. Tā ir bijis vienmēr un izpatikt visiem nav iepējams.

     [+] [-]

, 2013-09-23 13:25, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: To vienu saciksti ieks BMW es isti par raditaju neuzskatu, veiksmes faktors un toreiz Fetels ar Torro Rosso uzvareja lietus laika, kas ari ir savadak. Nu lab ir tur meistariba, bet sadi pagaisgad izsava ari Maldonada viena uzvara, Peres otra, tresa vieta un pat Kobajasi tresa vieta. Bet kur kur vini ir sogad...
Nevar atbildēt uz jautājumu, ja tajā būs liela varbūtības teorija. Par cik McLaren šogad ir nekonkurētspējīga, tad man grūti pateikt kurā vietā būtu tas pats Peress, ja viņš ar šo formulu būtu braucis pāris sezonas atpakaļ.
Par Vetela meistarību liecina kaut vai tas, ka viņš brauc ļoti stabili, un neatkārto tās stulbās kļūdas, kuras iepriekšējās sezonās varēja norakstīt uz viņa jaunības maksimālismu.

  -4 [+] [-]

, 2013-09-23 13:27, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka vakar ir bijusi laba sacensība
Go Seb go!

     [+] [-]

, 2013-09-23 13:29, pirms 11 gadiem
knaible rakstīja: Suņi rej bet karāvāna iet tālāk. Tāpat daudziem savā laikā nepatika Šūmahers ar savu pārākumu trasē. Tā ir bijis vienmēr un izpatikt visiem nav iepējams.
Jāpiekrīt, ka sacīkstes ir kļuvušas garlaicīgākas, jo šobrīd tiešām ir viens izteikts favorīts. Tikai vaina nav jāmeklē šajā favorītā, bet gan pārējos, kas nespēj sastādīt viņam nopietnu konkurenci. Ja Vetels&Co sāktu mākslīgi saasināt konkurenci, tad tas jau vairs nebūtu nopietni.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-23 13:29, pirms 11 gadiem
Piebilde RB un Toro tanī gadā bija gandrīz vienādi nekonkurētspējīgi!

NAMEJS 9999 rakstīja: Kad R. Kubica tika savainots, maigi sakot, ne pārāk konkurētspējīgā BMW Sauber Vetels debitēja F1 sacīkstēs un nobrauca vienu sacīksti viņa vietā. Vācietis finišēja astotais un izcīnīja vienu punktu, tādējādi kļūstot par jaunāko pilotu, kurš ir izcīnījis kādu punktu Formula 1 sacīkstēs.
Jā, Torro Roso bija/ir RB meitas komanda, bet nekad tā nav bijusi īsti konkurētspējīga ar citām F-1 Top komandām, un tāpēc Vetela uzvara ar šo formulu ir labs meistarības rādītājs.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-23 13:30, pirms 11 gadiem
Apbrīnojami komentāri un domāšana. Tenisā, piemēram, neviens neuztraucas, ka Nadals viens pats uzvar visos turniros pēc kārtas, un ka trijniekā visu sezonu tikai Džokovičs, Nadals un Marejs. Vajag pieprasīt, lai visiem dod vienādas mašīnas un pie tam, lai pirms sacensībām tās izlozē. Bet, ja kas, tad laikam galvenais šeit ir komandu tehnikas sacensība, bet pilots ir otrā vietā.

     [+] [-]

, 2013-09-23 13:39, pirms 11 gadiem
maksimālists rakstīja: Apbrīnojami komentāri un domāšana. Tenisā, piemēram, neviens neuztraucas, ka Nadals viens pats uzvar visos turniros pēc kārtas, un ka trijniekā visu sezonu tikai Džokovičs, Nadals un Marejs. Vajag pieprasīt, lai visiem dod vienādas mašīnas un pie tam, lai pirms sacensībām tās izlozē. Bet, ja kas, tad laikam galvenais šeit ir komandu tehnikas sacensība, bet pilots ir otrā vietā.
Tu esi aizmirsis, ka F-1 ir VAIRĀKU autoražotāju sacīkstes, un nevis pilotu, kuriem visiem var piedāvāt vienādas mašīnas.
Ir diezgan nekorekti salīdzināt autosacīkstes ar sporta veidiem, kuros galvenais uzvaru faktors ir tikai un vienīgi katra spēlētāja fiziskās un psiholoģiskās iespējas. Autosportā ir vel tāds faktors kā-tehniskais faktors.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 13:41, pirms 11 gadiem
Esmu viens no tiek kam tas Fetels nepatīk, bet nevar noliegt , ka viņam šoreiz taisnība, viņš nav vainīgs ka viņam tik laba mašīna + talants.
Talants dzekam ir, kaut vai salīdzinat viņa un Webera rezultātu, neticas ka vienai komandai var būt tik atšķirīgi regulējumi vai arī izteikti sliktāka mašīnam otram pilotam!!
Bet tas ka džeks bik iedomīgs palicis tas nu gan ir fakts
Ceru ka pāris posmos arī viņa mašīnai gadīsies tādas pašas problēmas kā Weberam

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 13:54, pirms 11 gadiem
Bernijs, izmainija notekumus, lai beigtos Red Bull domenance, tik nezinu vai tas dos cereto, protams ieguvejas no si ir rupnicu komandas Ferrari un Mercedes, bet ieks Red Bull ir tiesi tadi pasi lidzekli, zaudetajas saja visas ir vidusmera komandas kuram parejot uz jauna tipa formula rodas naudas problemas. Palielam jau bus tas pasas top komandas Ferrari, Mercedes, Red Bull, McLaren iespejams ari Lotus, ja tiks pie lidzekliem un nepievienosies parejiem trukumcietejiem, kas masinu buve ka fiananses atlauj, neviss ka velas.

Tikai sis viss ir klaji pretruna ar Bernija taupibas sludinasanu, sis viss sadardzinaja F-1 vismaz pirmo sezonu noteikti un nedomaju, ka ari nakosos gados, kas manisies, kamer neatradis ideoalo risnajumu pie jaunajiem noteikumiem, bet tad bus atkal izmainas.

  +5 [+] [-]

, 2013-09-23 14:06, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jāpiekrīt, ka sacīkstes ir kļuvušas garlaicīgākas, jo šobrīd tiešām ir viens izteikts favorīts. Tikai vaina nav jāmeklē šajā favorītā, bet gan pārējos, kas nespēj sastādīt viņam nopietnu konkurenci. Ja Vetels&Co sāktu mākslīgi saasināt konkurenci, tad tas jau vairs nebūtu nopietni.
Sāktu mākslīgi saasināt konkurenci? Ha, ha, ha. Visu sezonu jau RB izliekas par divreiz tizlākiem, nekā ir īstenībā. Tas spilgti parādījās šajā sacīstē - sākumā Fetels brauca ar ''ikdienišķo'' pārsvaru, tāpat kā iepriekšējos posmos, tad kad parādījās reāla iespēja izkrist no piecinieka, Fetelam formulai ''nejauši'' atradās rezerve 3(!) sekundes aplī pārsvars pār jebkuru citu formulu. Farss un ākstība tā ir, nevis sacensība.

  +4 [+] [-]

, 2013-09-23 14:08, pirms 11 gadiem
Un jā, Vēberam nezkāpēc nav tādas turbo pogas uz panelīša...Un mēdz lūzt tas auto..

     [+] [-]

, 2013-09-23 14:09, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Bernijs, izmainija notekumus, lai beigtos Red Bull domenance, tik nezinu vai tas dos cereto, protams ieguvejas no si ir rupnicu komandas Ferrari un Mercedes, bet ieks Red Bull ir tiesi tadi pasi lidzekli, zaudetajas saja visas ir vidusmera komandas kuram parejot uz jauna tipa formula rodas naudas problemas. Palielam jau bus tas pasas top komandas Ferrari, Mercedes, Red Bull, McLaren iespejams ari Lotus, ja tiks pie lidzekliem un nepievienosies parejiem trukumcietejiem, kas masinu buve ka fiananses atlauj, neviss ka velas.

Tikai sis viss ir klaji pretruna ar Bernija taupibas sludinasanu, sis viss sadardzinaja F-1 vismaz pirmo sezonu noteikti un nedomaju, ka ari nakosos gados, kas manisies, kamer neatradis ideoalo risnajumu pie jaunajiem noteikumiem, bet tad bus atkal izmainas.
Eklstonam būtu jāprotas un jādodas godam nopelnītā pensijā. Viņš jau ir kļuvis par F-1 attīstības bremzi, un nevis tās veicinātāju.

  +5 [+] [-]

, 2013-09-23 14:13, pirms 11 gadiem
Vetela izsvilpšana sākās pēc multi21 neievērošanas, pirms tam tik liela nepatika pret viņu nebija novērojama. Ja runā par garlaicīgajām sacīkstēm, nevajadzēja Pirelli padoties spiedienam un mainīt riepu sastāvu(ko vēlāk liekas Hembrijs pats atzina), ar to būtu pieticis, lai sacīkstes būtu interesantākas.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-23 14:13, pirms 11 gadiem
hypocrisy rakstīja: Un jā, Vēberam nezkāpēc nav tādas turbo pogas uz panelīša...Un mēdz lūzt tas auto..
Vēberam vispirms jāiemācās nenogulēt startu, un tad var sākt runāt jau par kaut ko nopietnāku.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-23 14:16, pirms 11 gadiem
karliss rakstīja: Vetela izsvilpšana sākās pēc multi21 neievērošanas, pirms tam tik liela nepatika pret viņu nebija novērojama. Ja runā par garlaicīgajām sacīkstēm, nevajadzēja Pirelli padoties spiedienam un mainīt riepu sastāvu(ko vēlāk liekas Hembrijs pats atzina), ar to būtu pieticis, lai sacīkstes būtu interesantākas.
Riepu sastāvu nemaz nedrīkstēja nemainīt, jo savādāk piloti gluži pamatoti būtu sākuši boikotēt sacensības. Un viņiem būtu taisnība, jo kuram gan gribētos,lai uzsprāgst riepa, kad formula nesās ar 200+ ātrumu. Cik zinu,tad starp F-1 pilotiem nav idejiskie kamikadzes.
Slēpts komentārs: M I K U C I S

  +3 [+] [-]

, 2013-09-23 14:22, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Riepu sastāvu nemaz nedrīkstēja nemainīt, jo savādāk piloti gluži pamatoti būtu sākuši boikotēt sacensības. Un viņiem būtu taisnība, jo kuram gan gribētos,lai uzsprāgst riepa, kad formula nesās ar 200+ ātrumu. Cik zinu,tad starp F-1 pilotiem nav idejiskie kamikadzes.
Nu viņi ielika to dzelzs stiepli vai kaut ko tādu tajās riepās, lai neplīstu, gumiju mainīt jau nebija nekādas jēgas. Force India teiksim baigi iegrieza šitas te, liekas arī Ferrari kopš tā laika nav uzvarējusi. RBR tikai tad pa īstam sāka dominēt.

     [+] [-]

, 2013-09-23 14:32, pirms 11 gadiem
F-1 ar tam riepam ir divaini, kadreiz centas panakt, lai pec iepejas ilgak kalpo tagad lai attrak dilst, ar nakoso gadu, motoriem ta pati strategija, paliks mazakas litrazas un jaudas, bet vairak visadi jaudas palielinasanas strunti klat kam noplist, bus loterija riepa uzsprags vai motors nokopsies un ja Renault neizdosises uztaisit izturigu dzineju, nebrinos, ka sie pametis F-1, ipasi pec lidzsineja Renault izpildirektora aiziesanas.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 14:57, pirms 11 gadiem
karliss rakstīja: Nu viņi ielika to dzelzs stiepli vai kaut ko tādu tajās riepās, lai neplīstu, gumiju mainīt jau nebija nekādas jēgas. Force India teiksim baigi iegrieza šitas te, liekas arī Ferrari kopš tā laika nav uzvarējusi. RBR tikai tad pa īstam sāka dominēt.
Fetels divas uzvaras izcīnīja jau pirms riepu sastāva maiņas.
Es domāju,ka RB vienkārši atkal ielika kloķi sāncenšiem labāk attīstot formulu visas sezonas garumā. Ferārī pat pirms Singapūras mēģināja visādus uzlabojumus, bet tie visi bija galīgi garām. Tāpat kā Lotos izgāzās ar savas formulas pagarināto bāzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-09-23 16:25, pirms 11 gadiem
Vai tiešām Fetels ir tik aprobežots, ka nesaprot iemeslu kāpēc viņš tiek izsvilpts vai viņš tomēr domā, ka citi ir tik aprobežoti, ka noticēs Fetela skaidrojumam par to kāpēc viņš tiek izsvilpts?!
Nožēlojama Fetela čīkstēšana "Get Mark out of the way" (Malaizijas gonkā) un pēc tam melošana savai komandai, ka nav sapratis kas ir "Multi21" nebūt nav vēl viss!
Ungārijas gonkā šogad šis vācu čīkstulis kā izlutināta princese ņaudēja arī par Kimi manevru:
"He didn't give me enough room"!
Ar katru dienu Fetels kļūst manās acīs arvien nožēlojamāks!

     [+] [-]

, 2013-09-23 16:36, pirms 11 gadiem
maksimālists rakstīja: Apbrīnojami komentāri un domāšana. Tenisā, piemēram, neviens neuztraucas, ka Nadals viens pats uzvar visos turniros pēc kārtas, un ka trijniekā visu sezonu tikai Džokovičs, Nadals un Marejs.
Nu tapēc arī neuztraucas, jo tenisā apstākļi visiem vienādi.
Esmu/biju kvēls Šūmja fans, bet es tāds biju tapēc, ka man patika viņa bezkaunība un mērķtiecība trasē. Bet tad, kad viņš sāka uzvarēt katrā otrajā sacīkstē un tikai vizināties visiem pa priekšu, man mazinājās interese pat par F1 kā tādu.
Tas ir loģiski- cilvēki grib redzēt cīņu, asinis, nevis nolemtību!!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 01:29, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un?
Kas liedza Ferārī vai kādai citai F-1 komandai uztaisīt tikpat konkurētspējīgu formulu? Vai Vetelam būtu jājūtas vainīgam,ka pagājušā sezonā Alonso&Co pakāsa tik lielu handikapu Vetelam&Co,kuriem pērn formula nemaz nebija tik konkurētspējīga.
Patiesībā RB&Co par šo svilpšanu ir vismazāk jāuztraucas. Par to vajadzētu uztraukties citu komandu vadībai, jo viņi ir tie,kuru formulas un piloti nespēj sastādīt pienācīgu konkurenci RB&Co. Var pat teikt,ka šie fani svilpjot Vetelam patiesībā izsvilpj paši savus favorītus.
Ir viena būtiska atšķirība - visas komandas, izņemot Red Bull, taisa DIVAS konkurētspējīgas formulas, kamēr RB - tikai Fetelam. Tas jau nezkuro reizi sacīkstēs ir pierādījies, kaut vai pēdējās - nu nav Vēbers tik slikts, lai brauktu 2 sek. APLĪ lēnāk (ar TĀDU PAŠU mašīnu!), plus vēl viņam beigās nodeg dzinējs, bet fetelītim - viss pa pirmo zorti!

     [+] [-]

, 2013-09-24 10:10, pirms 11 gadiem
archdevil rakstīja: Feteļš smagi kļūdās.
Šumakeru arī izsvilpa, kad viņš brauca Ferrari, jo nevienam neinteresē tas braucējs, kurš uzvar tikai un vienīgi tāpēc, ka stūrē daudz pārāku aparātu nekā tas ir citiem. Un izsvilpšana palielinājās pēc Austrijas GP varoņdarbiem.
Es arī vakar bļaustījos un lamājos uz operatoriem, kuri atļāvās parādīt kā finišē vientuļš braucējs, kamēr aizmugurē notikās karstas cīņas par 7.-11. vietu + Webers izstājās. Pat Sky un RTL komentētāji teica "schade", ka mēs neredzējām pēdējo apli no 7-10.vieta + Webers!!! Komentētāji, kuri vairāk vai mazāk ir vācu braucēju fani, bija vīlušies, ka parādīja finišu (kurā vēl finišē ar 30sek atstarpi) nevis cīņu.
VIENMĒR ir parādīts, kā finišē uzvarētājs. Un tad arī visi pēc kārtas. Un tikai, kad nonāk līdz tai cīņai, tad arī to parāda, vai jau arī atkārtojumā.
1 2 39 komentāri