Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" boss Horners varētu kļūt par jauno F1 čempionāta vadītāju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" boss Horners varētu kļūt par jauno F1 čempionāta vadītāju
Kristians Horners
Foto: AFP/Scanpix

Kā viens no potenciālajiem Bernija Eklstouna amata vietas ieņēmējiem tiek minēts pašreizējais F1 komandas "Red Bull" vadītājs Kristians Horners.

Eklstouns ir apsūdzēts kukuļdošanā un tas varētu kļūt par iemeslu, kāpēc viņam būtu jāatstāj F1 čempionāta vadītāja postenis. Kompānija "CVC Capital", kas kontrolē Formulu 1, gan norāda, ka tas nenotiks. Tomēr, jebkurā gadījumā, Eklstounam jau ir 82 gadi un vienudien viņam būs nepieciešams aizvietotājs.

Kā viens no iespējamajiem F1 vadītājiem nākotnē tiek minēts Kristians Horners, kurš dažu gadu laikā aizveda "Red Bull" komandu līdz trim F1 tituliem. Tomēr kāds anonīms avots no "CVC Capital" stāsta, ka Eklstouna sekotājs nenāks no F1 aprindām.

"Šis bizness ir pārāk mazs, lai mēs izvēlētos sekotāju no savām rindām," viņš saka intervijā britu laikrakstam "Telegraph". "Jaunais vadītājs visai noteikti nāks no ārpuses."

F1 čempionātā oficiāli strādā 313 darbinieki un desmit dažādi vadītāji. Ja neskaita Horneru, kā iespējamie Eklstouna sekotāji tiek minēti arī Lielbritānijas lielveikalu ķēdes "Sainsbury's" izpilddirektors Džastins Kings un bijušais britu mazumtirgotāju "Marks & Spencer" boss Sers Stjuarts Rouzs.

Eklstouns vada F1 jau gandrīz 40 gadus un viņam arī pieder neliela daļa no šī čempionāta akcijām.

Izmantotie resursi:
Telegraph.co.uk - Telegraph online, Daily...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-23 17:18, pirms 11 gadiem
Horneram tak viņa paša piloti neklausa, kā viņš F1 vadīs?