Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: ''Lai šogad uzvarētu F1, mums nepieciešama palīdzība no ''Red Bull''''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Alonso: ''Lai šogad uzvarētu F1, mums nepieciešama palīdzība no ''Red Bull''''
Fernando Alonso. Foto: Aston Martin Aramco Cognizant

''Aston Martin'' būs nepieciešama palīdzība no ''Red Bull'', ja tā vēlas 2023. gadā uzvarēt Formula 1 sacīkstēs, uzskata tās pilots Fernando Alonso.

''Aston Martin'' komanda jaunās sezonas sākumā ir parādījusi sacīkšu tempu, kas ir otrs augstākais čempionātā. Sezonas pirmajos divos posmos Alonso izdevies kāpt uz goda pjedestāla, kas sezonas kopvērtējumā viņam šobrīd ļauj atrasties trešajā vietā.

Kā atzīst spāņu pilots, tad "''Aston Martin'' šosezon var uzvarēt, taču mums nepieciešama viņu palīdzība, bet tas notiks tikai tad, kad viņi nevarēs vienmēr finišēt pirmie un otrie. Vienu dienu tas var būt pitstops, vienu dienu - ātrumkārba," prāto Fernando Alonso.

"Maksam Saūda Arābijas ''Grand Prix'' bija problēmas kvalifikācijā un, ja tādas problēmas būtu sacīkstēs, viņam nāktos izstāties. Tāpēc būs dažas trases, kurās varbūt uzticamība vai kas cits varētu mums palīdzēt, un cerams, ka šajās sacīkstēs mēs izmantosim šo iespēju."

Alonso piebilda, ka sezonas otrajā posmā viņi bija tuvāk ''Red Bull''. ''Bahreinā, kad viņi brauca ar pilnu jaudu, viņi bija tālu mums priekšā. Sezonas otrajā posmā viņi arī noteikti bija priekšā, bet mēs jau bijām nedaudz tuvāk. Tāpēc tas bija labi. Mēs vienu brīdi bijām līderi, tāpēc mums ir pirmā fotogrāfija, kad ''Aston Martin'' divus apļus bija vadībā Formula 1 sacīkstēs.''

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...